Ανακαλύψαμε το ελληνικό brand 5FIVE…

Μας άρεσαν πολύ τα κοσμήματα που είδαμε… και νομίζουμε ότι θα μπορούσαν να σας ενθουσιάσουν με τον κομψότητα του design τους!

Χθες το απόγευμα παρέλαβα μία μαύρη κομψή τσάντα που περιείχε ένα από τα πιο λιτά αλλά παράλληλα εντυπωσιακά γουριά για το 2021, που έχω δει φέτος. Αυτό ήταν και η αφορμή για να ψάξω λίγο περισσότερο για το ελληνικό brand που δημιούργησε αυτό το κομψοτέχνημα.

Ο αριθμός 5 χαρίζει τη δύναμη του συμβολισμού του σε ένα ξεχωριστό brand. Ξεκίνησε από την Ελλάδα για να κατακτήσει τον κόσμο μέσα από μία μοναδική εμπειρία προσφοράς και ιδιαίτερου unboxing.

Οι 5 βασικές αξίες της κομψότητας, της εξειδίκευσης, του ενθουσιασμού, της ενσυναίσθησης και της τελειότητας είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η ιδιαίτερη φιλοσοφία της 5FIVE: Μέσα από τις 5 επιλεγμένες σειρές της με κοσμήματα, αξεσουάρ, home & office, ελληνικό δώρο, αλλά και δώρα bébé, διατυπώνει μία σαφή πρόταση κομψότητας που αγκαλιάζει τη μίνιμαλ αισθητική. Υπογραμμίζει την αξία του χειροποίητου δώρου. Παράλληλα και την αδιαπραγμάτευτη αξία της προσφοράς, τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό.

5FIVE : Elegance in Gifting 

… είναι το μόττο που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για αυτό το brand που τυλίγει τις υψηλής αξίας και ταυτόχρονα προσιτές δημιουργίες του με έναν τρόπο μοναδικό. Επενδύοντας σε κάθε λεπτομέρεια του packaging, προτείνει έναν εντυπωσιακό και elegant τρόπο δημιουργίας δώρου. Αυτό αναγάγεται σε αξέχαστη, συναισθηματικά πλούσια εμπειρία προσφοράς: Μία κορδέλα, ένα κουδουνάκι, το άρωμα με το οποίο αρωματίζεται, τα σοκολατάκια που κρύβονται στο εσωτερικό και η χρήση του πλούσιου βελούδου, είναι τα στοιχεία που μετατρέπουν κάθε δώρο σε unboxing experience!

Το διακριτικό σήμα της 5FIVE δίνει την αξία του σε κάθε ένα από τα μοναδικά κομμάτια των 5 collections της:

1. Στην Essential Line οι καθαρές γραμμές και το minimal design συστήνουν μία σειρά άχρονης κομψότητας.

2. Στην παιχνιδιάρικη και ιδιαίτερη Enriched Line, κλασικά σχέδια επαναπροσδιορίζονται μέσα από μία σύγχρονη οπτική.

3. Η Eclectic Line δίνει χώρο σε πολυτελή, ξεχωριστά statement κομμάτια, τα οποία τολμούν να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με διαφορετικά υλικά και αναφορές.
4. Η Ekfrasis Line εστιάζει σε personalized δημιουργίες που αφηγούνται ιστορίες μοναδικότητας.

5. Η Everlucky Line παίζει με τα σύμβολα της τύχης για να προσφέρει προστασία και γούρι.


Με τέλεια οργάνωση, προσοχή στη λεπτομέρεια κι ενσυναίσθηση ως προς τις ανάγκες και τις επιθυμίες εκείνων που γνωρίζουν την αξία ενός ιδιαίτερου κομματιού κι εκτιμούν την εμπειρία shopping πέντε αστέρων, η καρδιά της 5FIVE βρίσκεται στο flagship store του brand: Mία ιδιαίτερη μπουτίκ που επιβάλλει την αισθητική της στην πλατεία Κολωνακίου, στην οδό Κουμπάρη 4, συστήνοντας έναν κόσμο κομψότητας που, από τον Ιούνιο του 2020 όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, έχει εξελιχθεί σε απόλυτο gifting προορισμό.

Και νομίζω ότι πρέπει να δείτε και τα φετινά τους γούρια!

Flagship Store:
5FIVE Boutique Κουμπάρη 4, Κολωνάκι τηλ. 210 3637543
Eshop: www.5five.gr
Social media: Facebook / Instagram

You may also like