Αντηλιακές κρέμες για πρόσωπα με μελάσματα

Ξέρουμε πολύ καλά πως χωρίς τον ήλιο δεν μπορούμε να ζήσουμε και ειδικά στην χώρα μας έχουμε την τύχη να φωτίζει τις μέρες μας όλο τον χρόνο. Τι γίνεται όμως με την προστασία που πρέπει να ακολουθούμε όταν έχουμε ιδιαίτερες δυσκολίες; Εννοώ για τις επιδερμίδες που έχουν αποκτήσει διχρωμίες ή μελάσματα λόγω τις υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο χωρίς την κατάλληλη προστασία ή ακόμη και για αυτές που είναι αρκετά ευαίσθητες και θέλουν να προλάβουν τέτοιου είδους «ζητήματα». Προσωπικά, λόγω ανοιχτόχρωμης και πολύ λεπτής επιδερμίδας, εμφανίζονταν φακίδες ή πανάδες στο πρόσωπο μου ως το τέλος του καλοκαιριού. Το γεγονός αυτό με ενοχλούσε αρκετά τον Σεπτέμβρη επειδή χρειαζόταν να κάνω ειδική θεραπεία λεύκανσης τον χειμώνα μέχρι που τα τελευταία 3 χρόνια ανακάλυψα  την σωστή αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο μου.

Η MELASCREEN UV αντηλιακή κρέμα  SPF50+ UVA έχει τριπλή καινοτόμο σύνθεση:

  1. ένα νέο κατοχυρωμένο σύστημα φίλτρων, για μέγιστη προστασία κατά των UVB και UVA
  2. ένα νέο δραστικό συστατικό, το Rona Care®AP που διορθώνει τις καφέ κηλίδες και προστατεύει τα δερματικά κύτταρα χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση που είναι 100 φορές ισχυρότερη από την δράση της βιταμίνης E
  3. νέα ευχάριστη υφή dry touch.

* Κλινική μελέτη σε 68 άτομα με μέλασμα ή φακίδες, που χρησιμοποίησαν το προϊόν δύο φορές την ημέρα πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο επί 29 ημέρες.  Είχε πολύ μεγάλο ποσοστό  ικανοποίησης. Αν θέλετε προστασία και κάλυψη για ήδη υπάρχοντα μελάσματα, τότε η επόμενη κρέμα είναι ιδανική…

H RILASTIL – D-CLAR Uniforming and Depigmenting Cream SPF50+ είναι η αποχρωματιστική και καλυπτική κρέμα κατάλληλη ως αγωγή ημέρας.

Η σύνθεση της Rilastil D-Clar Uniforming and Depigmenting Cream SPF50+ περιέχει ενεργά συστατικά με δράση κατά των κηλίδων, αντιμετωπίζει και καλύπτει τις υπερχρωμίες που έχουν ήδη επηρεάσει το δέρμα, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η προληπτική δράση κατά των κηλίδων ολοκληρώνεται με τα φυσικά φίλτρα SPF50+, τα οποία εξασφαλίζουν προστασία ευρέος φάσματος από την ακτινοβολία UVB-UVA.

Συνεχίστε τις διακοπές σας με την κατάλληλη προστασία προστατεύοντας την επιδερμίδα σας και διατηρώντας την φρέσκια παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο βάσει των αναγκών σας.

You may also like