Τι φοράμε; A summer’s weekend escape edition

Αν είστε από εκείνες που θέλουν να κάνουν “report & block” όσους εύχονται “Καλό Χειμώνα” με το που περνάει ο Δεκαπενταύγουστος, πρώτον είστε πολύ φίλες μου! Δεύτερον, αφήστε τους να λένε! Όσο ο ήλιος προσκαλεί για μικρές έστω αποδράσεις στη θάλασσα εμείς αντιστεκόμαστε σθεναρά να πούμε αντίο στο καλοκαίρι! Ειδικά αυτό το προτελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου! Ας το κάνουμε με στυλ, λοιπόν, τι λέτε;

               Τι προτείνουμε;

               Αν είναι κάτι που εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις είναι η ευκαιρία να επιδείξουμε το καινούριο μας μαγιό! Ειδικά αν είναι από τη μοναδική συλλογή της Alisahne. Μπικίνι ή ολόσωμο, τροπικό pattern ή metallic effect, ό,τι κι αν προτιμήσει κάποια, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψει τις εντυπώσεις!

                              Φυσικά δε θα μείνουμε με το μαγιό, αλλά θα φορέσουμε και κάτι, είτε για ένα γεύμα μετά τις βουτιές είτε για ένα ποτό “στα γρήγορα” (αν και σε τέτοιες περιπτώσεις δε μας κυνηγάει κανείς!). Επίσης από την Alisahne ξεχωρίσαμε τα κιμονό της.

Alisahne

               Ένα ζευγάρι σανδάλια είναι μία λύση πρακτική για την εξόρμηση στην παραλία, μια που με λίγο νερό καθαρίζονται αμέσως από την άμμο! Και βέβαια, αν είναι από τα TOD’S μιλάμε για πρακτικότητα και στυλ 2 σε 1!Επίσης… επιλέγουμε και τα γυαλιά ηλίου μας, γιατί τα μάτια μας, θέλουν ιδιαίτερη προστασία από τον ήλιο…

               … ακριβώς όπως το μουτράκι μας και το σώμα μας. Κι η Caudalie μας εξοπλίζει με τα νέα της αντηλιακά προϊόντα που παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας.

               Κι όλα αυτά χωράνε άνετα σε μία τσάντα των Sun Of A Beach, μαζί πάντα με την ασορτί της πετσέτα!

                              Φυσικά μην ξεχνάτε πως ένα look είναι τόσο μοναδικό, όσο κι εσείς – γι’ αυτό κι είστε εσείς που το δημιουργείτε! Enjoy the sea!

You may also like