Αντιγήρανση με Miracle Age

Η πορσελάνινη επιδερμίδα είναι κάτι που θαύμαζα όταν έβλεπα τυχαία μπροστά μου, ενώ συγχρόνως αναρωτιόμουν, αν είναι καθαρά ορμονικός παράγοντας ή είναι στιγμές περιποίησης μπροστά στον καθρέφτη. Οι γυναίκες από την Κορέα φημίζονται για την επιδερμίδα τους και οι στιγμές μπροστά στον καθρέφτη είναι πραγματικά πολύτιμες. Η αναγνώριση των αναγκών, η επαφή με το δέρμα και η σωστή επιλογή καλλυντικών είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους. Εσείς ποια βήματα ακολουθείτε στην καθημερινότητα σας; Ας ακολουθήσουμε μερικά από τα βήματα τους για να νιώσουμε αλλαγή στον τρόπο που φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Ακολουθούμε την σειρά για αντιγήρανση  Miracle Age της Thank You Farmer που αντικατοπτρίζει αυτή την φιλοσοφία.

Μάσκα Ομορφιάς

Η Miracle Age Repair Cotton Mask είναι μια μάσκα εμποτισμένη σε πλούσιο essence για άμεση θρέψη και λάμψη, προσφέροντας μια extra φροντίδα στην επιδερμίδα. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι η λεύκανση και η αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Δρα ενάντια στις ρυτίδες και στα σημάδια γήρανσης.

Ορός οπωσδήποτε…

Το Miracle Age Repair Serum είναι ένας πλούσιος ορός θρέψης και επανόρθωσης στην κουρασμένη και ξηρή επιδερμίδα ώστε να ακτινοβολεί υγεία. Οι μικροκάψουλες ελαίου argan θρέφουν τα βαθύτερα στρώματα. Ενεργεί ενάντια στην ρυτίδες και στις λεπτές γραμμές και είναι κατάλληλη για το ταλαιπωρημένο δέρμα των 30 μέχρι και 65+.

Λάδι ή γαλάκτωμα;

Το Miracle Age Repair Emulsion είναι ένα λάδι σε μορφή γαλακτώματος με υφή υψηλής πυκνότητας που δημιουργεί απαλό δέρμα γεμάτο ζωντάνια. Είναι κατάλληλο για δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους και εμφανίζουν ρυτίδες. Θρέφει σε βάθος χωρίς να είναι κολλώδες και αναζωογονεί το θαμπό δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του στο πέρασμα του χρόνου.

Ενυδατική φυσικά!

Τέλος, η Miracle Age Repair Cream είναι μια κρέμα θρέψης και επανόρθωσης με πλούσια υφή ώστε να βοηθάει το δέρμα σας να μην νιώθει αβοήθητο με το πέρασμα του χρόνου. Είναι ιδανική για πρόσωπο και λαιμό. Προσδίδει την όψη νεότητας στην θαμπή και άτονη επιδερμίδα και λειτουργεί ενάντια στις ρυτίδες, στην χαμένη ελαστικότητα και στην χαλάρωση των ιστών της επιδερμίδας.

Ταξιδέψτε με το φίνο άρωμα γιασεμιού και της παιώνιας που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς. Η ευεξία είναι γύρω σας!

Η σειρά Miracle Age διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία…

You may also like