Αποκτήστε τη βεράντα των ονείρων σας με τη νέα συλλογή της ΙΚΕΑ!

Η Πασχαλινή περίοδος έχει φτάσει κι αναπόφευκτα το μυαλό μας «ταξιδεύει» ένα βήμα παραπέρα και στην αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων, το καλοκαίρι. Η θάλασσα, ο ήλιος και η ζεστή θερμοκρασία, που αγκαλιάζει γλυκά το σώμα μας, μας κάνει να νοιώθουμε την ανάγκη να βρισκόμαστε συνεχώς έξω, ακόμη κι αν αυτό το έξω είναι η βεράντα ή ο κήπος του σπιτιού μας.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο είναι που έρχεται η ΙΚΕΑ, για να δώσει ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσουμε τους πιο ειδυλλιακούς εξωτερικούς χώρους, βγαλμένους πραγματικά από τις σελίδες περιοδικών διακόσμησης. Στη συλλογή θα βρούμε μεγάλη ποικιλία από μαξιλάρια, ηλιακά, κρεμαστά φωτιστικά, καλάθια, καλοκαιρινά είδη σερβιρίσματος – όλα ένα κι ένα για μία αξέχαστη μέρα στην παραλία, παρέα με τα μποέμ υφάσματα, τα έντονα χρώματα και τα παραδοσιακά μοτίβα

Από την άλλη, είτε ανήκουμε σε αυτούς που θα μείνουν εξολοκλήρου στην πόλη είτε όχι, με την ΙΚΕΑ μάς δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε στο καλοκαίρι στην πόλη μία εντελώς διαφορετική πνοή. Μπορούμε να διακοσμήσουμε το μπαλκόνι ή τον κήπο μας με μικρά, κομψά και πτυσσόμενα έπιπλα, κασπό και ομπρέλες, μετατρέποντάς τα σε χώρους συνάντησης των αγαπημένων μας προσώπων, για τα ζεστά, καλοκαιρινά βράδια και τα όμορφα μεσημέρια της Κυριακής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κομμάτια της συλλογής μπορούμε να βρούμε στη σελίδα της IKEA.

You may also like