Αποκτείστε τις ωραιότερες βλεφαρίδες που έχετε φανταστεί

Μερικές φορές το να πετύχουμε το αποτέλεσμα των πλούσιων και πυκνών βλεφαρίδων που ονειρευόμαστε χρειάζεται περισσότερο από μια απλή εφαρμογή της μάσκαρα.

Ωστόσο, η καθημερινή εφαρμογή των ψεύτικων είναι εξαιρετικά χρονοβόρο, κουραστικό και δύσκολο, και κανείς δεν έχει χρόνο για αυτό. Κάπου στο ενδιάμεσο, υπάρχουν τα lash serum. Ένα ελιξίριο που τροφοδοτεί τις βλεφαρίδες και κάνει τα πάντα από την απλή ενίσχυσή τους προκειμένου να μην σπάνε, μέχρι να τις βοηθήσει να φτάσουν στο μέγιστο δυναμικό τους. Στην πραγματικότητα, τις βοηθάει να ενισχύσουν την δύναμη και τον όγκο τους, για να μετατραπούν σε χρόνο μηδέν σε Twiggy style.

1. Clinically Proven Lash Serum βλεφαρίδων που θρέφει, προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες, για ορατά αποτελέσματα. Το εξαιρετικά μαλακό βουρτσάκι του serum, επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή στη ρίζα των βλεφαρίδων. Η μεταξένια και απαλή φόρμουλα, εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα θρεπτικών συστατικών, όπως καστορέλαιο, βιταμίνη Β5, και υαλουρονικό οξύ, θρέφει τις βλεφαρίδες και τις αφήνει απαλές και υγιής. Τα εκχυλίσματα των θρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζουν ότι οι βλεφαρίδες παραμένουν όμορφες και βοηθούν στην αποκατάσταση των φθορών που προκαλούνται από τη βαριά χρήση μάσκαρα, τα extensions και τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

2. Το Lash Sensational Boosting Serum βοηθάει να αποκτήσετε πιο βελούδινες, απαλές, εύκαμπτες και δυνατές βλεφαρίδες. Ενισχύστε και ενυδατώστε τις βλεφαρίδες σας με τον 1ο ορό βλεφαρίδων από την Maybelline. Με το πέρασμα των χρόνων, οι βλέφαρίδες θα φαίνονται πιο πυκνές και γεμάτες. Ακόμα και κατά τη διάρκεια demaquillage, το serum βοηθάει στη μείωση της απώλειας των βλεφαρίδων.

3. Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes 15ml για τα μάτια και τις βλεφαρίδες για αποτέλεσμα λίφτινγκ και νεανικό βλέμμα. 10% Ραμνόζη, παράγοντες λάμψης και ceramides συνδυάζονται σε ένα επαναστατικό serum που μεταμορφώνει το βλέμμα και πυκνώνει τις βλεφαρίδες.

4. Διαμορφωμένος με το αμινοξύ αργινίνη, αυτός ο θρεπτικός ορός αντλεί τον όγκο των βλεφαρίδων σας και μπορεί να κάνει το ίδιο και για τα φρύδια. Επίσης ενυδατώνει και το δέρμα γύρω από τα μάτια σας.

5. Αποκλειστική μάσκαρα της σειράς Dior backstage που συνδυάζει ορό και primer για άμεση υπερμεγένθυση των βλεφαρίδων και καθημερινή περιποίηση.

You may also like