Απολαύσαμε το Sunset party για το Grand Opening του Astir Beach Bar

Στις αρχές της εβδομάδας είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε υπέροχα cocktails στο μαγευτικό περιβάλλον του Astir Beach, με αφορμή το grand opening του νέο high end all day Astir Beach Bar.

Στο πιο γοητευτικό σκηνικό της πόλης, το παρών έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο καταξιωμένος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος, η Ορσαλία Παρθένη και οι ηθοποιοί Αντιγόνη Κουλουκάκου και Πέννυ Αγοραστού.

Παράλληλα, τη βραδιά απόλαυσαμε δημοσιογράφοι καθώς και social media influencers που δεν παρέλειψαμε να απαθανατίσουμε το ηλιοβασίλεμα και τα κρυστάλλινα νερά του πιο κοσμοπολίτικου Αθηναϊκού προορισμού, χαλαρώνοντας παράλληλα στις πολυτελείς beach καμπάνες του.

Όσο για τα cocktails; δροσιστικά signature cocktails, γευστικά bites από το nice n easy Seaside με το εμπνευσμένο organic μενού του ταλαντούχου Chef Δημήτρη Φέτση, καθώς και γλυκιές δημιουργίες από τον pastry chef Νικόλα Στράγγα μας συνόδεψαν καθόλη τη διάρκεια του πάρτυ.

Συνδυάζοντας αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις στο design με το Greek chic στοιχείο, το νέο Astir Beach Bar, σχεδιασμένο από την ομάδα των ΑΚ & ΑSSOCIATE ARCHITECTS, εγγυάται μία πληθωρική εμπειρία με μοναδικά μουσικά events, κλασικά και signature cocktails, απολαυστικά bites καθώς και προσωποποιημένο service στις πολυτελείς beach καμπάνες του.

Ακολουθήστε την Astir Beach στo site & social media και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Facebook: Astir Beach/ Ιnstagram: astirbeachgr/ www.astir.gr

Πληροφορίες:

Η Astir Beach λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 01:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8901619.

Το nice n easy Seaside και το Astir Beach Bar θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 08:00 – 01:00.Είσοδος μετά τις 20:00, 10 ευρώ με ένα ποτό. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901625

«Συνταξιδιώτες» στο φετινό ταξίδι της Astir Beach είναι η Cosmote και η Spanos S.A!

#AstirBeach #Astir #AthensRiviera #AstirAthensByTheSea

You may also like