Αποφασίσαμε! Αυτά είναι τα αγαπημένα μας must – have γι’ αυτή την εβδομάδα

Το Instagram και γενικά τα social δημιουργούν τάσεις και εμπνέουν  πολλές  γυναίκες για τις στιλιστικές τους επιλογές. Είναι οι αμέτρητες επιλογές και οι τόνοι πληροφοριών που προσφέρουν, δίνοντας απλόχερα ιδέες σε εμάς που τις έχουμε “ανάγκη”. Έτσι και αυτή την εβδομάδα μετά τα απαραίτητα scroll, ανακαλύψαμε τα 7 πιο αγαπημένα must – have που θέλουμε άμεσα να βάλουμε στη ντουλάπα μας. Η φετινή άνοιξη προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα και κομψή!

Φούξια κοτλέ παντελόνι

Αν δεν έχετε ακόμα ενημερωθεί, οφείλουμε να σας πούμε ότι το κοτλέ παντελόνι έχει επιστρέψει και μας περιμένει στη γωνία για να το δοκιμάσουμε. Είναι ιδανικό για τους πρώτους μήνες της άνοιξης, ενώ το φούξια χρώμα υποδέχεται την άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Second – hand λευκό τοπ

Το λευκό τοπ αυτή την εποχή αλλάζει γίνεται πιο ροκ και βρίσκει την πιο casualκαι second–hand εκδοχή του. Αμάνικο ή όχι, είναι ιδανικό από το πρωί έως το βράδυ και συνδυάζεται με τα πάντα.

Δερμάτινο blazer

Το μαύρο δερμάτινο μπορεί να φορεθεί τις ημέρες που η ψύχρα κάνει την εμφάνισή της και πρόκειται για εκείνο το must–have που ταιριάζει σε όλα τα στιλ. Είναι κομψό, ιδιαίτερο και είτε το επιλέξεις σε ένα total leather look είτε το αφήσεις να πρωταγωνιστήσει με ένα floral maxi φόρεμα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάπου λάθος.

Total πράσινο look

Εδώ δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ένα item, αφού η συνολική εικόνα μας έκλεψε την καρδιά. Φέτος το πράσινο δηλώνει δυναμικό παρόν και μην το δείτε μόνο σαν ένα χρώμα που φέρνει την ηρεμία, αλλά και σαν μια απόχρωση που θα σας δώσει επιπλέον πόντους κομψότητας και στιλ.

@giovannaengelbert
Φούτερ σε παστέλ απόχρωση

Το athleisure στιλ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, γι’ αυτό και ό,τι σπορ ρούχο βλέπουμε, μας τραβάει σαν μαγνήτης. Όπως και αυτό το φούτερ σε ροζ παστέλ απόχρωση που ήδη το φανταζόμαστε να το φοράμε με ψηλόμεσα denim παντελόνια ή πάνω από ανοιξιάτικα φορέματα.

@tezza
Mules σε έντονο ή neon αποχρώσεις

Τα συγκεκριμένα mules θα μπορούσαμε να τα ονομάσουμε ‘’Η άνοιξη στα πόδια σας’’, αφού με μια κίνηση μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, προς το καλύτερο. Πρόκειται για μια θηλυκή και κομψή επιλογή που αξίζει να δοκιμάσεις και να δοκιμάσουμε!

@emilisindlev
Λευκή ζακέτα

Δεν τα είπαμε; Τα είπαμε, οι ζακέτες είναι hottrend και μπορείς να τις φορέσεις μόνες τους ως τοπ ή να προσθέσεις μέσα μια μπλούζα της επιλογής σου. Εμείς ερωτευτήκαμε τη λευκή εκδοχή της και ήδη ψάχνουμε πως και από που θα την αποκτήσουμε!

Featured image:  @giovannaengelbert/ instagram

You may also like