Οι Roomies υποδέχονται τις Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Χριστίνα Σάλτη & Βαλέρια Χοψονίδου

Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, ολιστικές θεραπείες, μουσική και πολύ κέφι μας περιμένουν αυτό το σαββατοκύριακο στην απογευματινή εκπομπή του Mega.

Το Σάββατο 10 Απριλίου η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται στο σπίτι τους τη δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τα κορίτσια σεφ…άρουν στην κουζίνα με την Ελένη Ψαραύτη και μας ετοιμάζουν σπιτικά club sandwich. Με τη βοήθεια της ολιστικής θεραπεύτριας Κάτιας Φωτεινοπούλου, μας δείχνουν τρόπους για να καταπολεμήσουμε το άγχος. Ακόμη, καλωσορίζουν στην παρέα τους την Βαλέρια Χοψονίδου, ενώ η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη, έρχεται με αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Την Κυριακή 11 Απριλίου, οι «Roomies» στήνουν το δικό τους πάρτι με τη τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη. Συνδέονται με το Λος Άντζελες και τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για τη ζωή του στο εξωτερικό αλλά και το ρόλο του ως μπαμπάς. Τέλος, από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλή που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies» με το δικό τους σπαρταριστό τρόπο.


ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:10 ΣΤΟ MEGA

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

You may also like