Ας λέει ο καιρός ό,τι θέλει… το καλοκαίρι είναι εδώ!

Φτάσαμε στα μισά του Ιουνίου, όμως ο καιρός εξακολουθεί να θέλει να μας γυρίζει σε εποχές… lockdown! Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά. Πλέον δράττουμε κάθε ευκαιρία να χαρούμε την αρχή του καλοκαιριού, πάντα με προσοχή και φυσικά… με στυλ! Οπότε… τι φοράμε σήμερα, κορίτσια;

               Οι midi φούστες είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για εμάς που θέλουμε να συνεχίζουμε τη μέρα μας με μία βόλτα για καφέ μετά το γραφείο! Κι αυτή η φούστα από τα Massimo Dutti με τα ανοίγματα και τις λεπτομέρειες με τα κουμπιά είναι ιδανική για ένα office friendly look. Μας καλύψει για όλες τις ώρες της ημέρας! Κι επειδή καλοκαίρι σημαίνει “keep it simple and chic”… Ένα λινό Tee από τη συλλογή αρκεί για να δώσει μία ανέμελη νότα στην εμφάνισή μας!

               Λατρεύω τις εσπαντρίγιες, γιατί με ένα μαγικό τρόπο σε κάνουν να αισθάνεσαι σε έναν καλοκαιρινό προορισμό! Ακόμη κι όταν τρέχεις να προλάβεις deadlines στην καρδιά της πόλης! Η συλλογή των Envie Shoes εντείνουν αυτό το συναίσθημα κι αυτές οι διακριτικές εσπαντρίγιες συμπληρώνουν άψογα το outfit που θέλουμε να “στήσουμε”!

               Τι κι αν ακόμη δε μπορούμε να πάμε σε μία κοντινή παραλία; Το καλοκαίρι κρύβεται… στις λεπτομέρειες! Όπως αυτό το γοργονένιο κολιέ, τα σκουλαρίκια – κοχυλάκια αλλά και το βραχιολάκι με το τυρκουάζ από το αγαπημένο μας Treasure Box by Annita!

               Το καλοκαίρι ας μην κουβαλάμε όόόλη μας την προίκα, αλλά ας κάνουμε την ευκαιρία η τσαντούλα μας να γίνει fashion statement. Πώς; Μα με την υπέροχη Square Round τσάντα της αγαπημένης μας BASIΛEIA!

Δεν ξεχνάμε, όμως, και τις ανάσες δροσιάς…

Τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όταν μιλάμε για δροσιά δε μας αρκεί ένας φρεσκοστυμμένος χυμός ή ένα ποτήρι κρασί που “ιδρώνει”. Ευτυχώς που η Nuxe φροντίζει για εμάς και μας εξοπλίζει με το Crème Fraîche de Beauté Mist. Η σύνθεσή του με γάλα αμυγδάλου, εκχύλισμα κόκκινης άλγης και βιταμίνης Ε ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, κλειδώνοντάς την και προστατεύοντας την χάρη στην αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε. Αλλά δεν μένουμε μόνο στο Mist. Έχουμε στην τσάντα μας και το Sun Fragrant Water, που μας φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση. Εμπνευσμένο από το εθιστικό άρωμα της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας Nuxe Sun, το Eau de toilette φέρνει στο νου το πνεύμα του καλοκαιριού.Οι απαλοί τόνοι καρύδας, Tiare λουλουδιών, βανίλιας και μόσχου θα σας μεταφέρει σε τροπικές περιοχές.

Φυσικά μην ξεχνάτε μέχρι το επόμενο ραντεβού μας να περάσετε καλά… Φροντίζοντας να τηρείτε το τρίπτυχο #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: pexels.com/@flora-westbrook

You may also like