Αυγουστιάτικη Πανσέληνος…του Έρωτα και της Σκιάς: Τι εκπλήξεις ετοιμάζει για τα ζώδια;, από τη Χρ. Θεοχάρη

0e8ec6f524514e1c795d19d310b42adaΤο μεγαλύτερο, το πιο λαμπερό και το πιο έντονο Supermoon του φετινού καλοκαιριού ανατέλλει στις 10/8, στις 17ο μοίρες στον Άξονα Υδροχόου-Λέοντα και θα επηρεάσει όσους είναι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων ή έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες εκεί. Θα σηματοδοτήσει μια περίοδο δύσκολων αλλαγών για τα ζώδια του σταθερού σταυρού,(που, ομολογουμένως, δεν τους αρέσουν και τόσο οι αλλαγές), σπρώχνοντας παρά σκουντώντας ελαφρά όσους δεν θέλουν να ξεκουνηθούν! Ο ανελέητος χρόνος μας πιέζει να πάμε μπροστά, τα περιθώρια τελείωσαν, ο κύβος ερρίφθη.

Attraversiamo, γράφει η Elizabeth Gilbert στο διάσημο Eat, Pray, Love, που σημαίνει, στα Ιταλικά: τόλμησε, πέρνα απέναντι, διασχίζοντας το Ρουβικώνα της ζωής σου. Αύτο είναι το μήνυμα του Αυγουστιάτικου ολόγιομου Φεγγαριού.

Το σύμπαν θα δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις που θα προκαλέσουν αλλαγές σε σχέσεις (υπάρχουσες κυρίως και δη φθαρμένες), σε «φορτισμένες» συνεργασίες και σε κάθε είδους νέα ξεκινήματα, αλλά και σε καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, ειδικά για τα δυο ζώδια που επηρεάζονται άμεσα- Υδροχόο και Λέοντα του 2ου δεκαημέρου. Ο Κρόνος που διανύει το τελευταίο διάστημά του στο Σκορπιό και πλησιάζει επικίνδυνα τη σύνοδο με τον Άρη το τέλος του μήνα, σε τετράγωνο με τη Σελήνη αυτή, δημιουργεί πολλές δυσκολίες, πισωγυρίσματα και αγκυλώσεις στα σταθερά ζώδια.  Θα είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε, να μην τσακωθούμε, να μην διεκδικήσουμε το όποιο δίκιο μας, όσο κι αν αγαπάμε.

Η ένταση θα είναι τόσο έντονη, που θα πρέπει να κάνουμε μια παύση και να σκεφτούμε: «Μ’ ενδιαφέρει να έχω δίκιο ή να λύσω την όποια παρεξήγηση, κάνοντας ένα βήμα πίσω;» Όσο δεν υποχωρούμε για το καλό του Εμείς, το Εγώ θα παραμένει στις επάλξεις, με το σπαθί υψωμένο, έτοιμο για άλλη μια σύγκρουση. Η κάθε είδους φθορά στο συναίσθημα αλλά και σε καταστάσεις και ανθρώπους, όπως και η ανελέητη καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο και μας πιέζει: η Σκιά μας φαντάζει τεράστια, απλώνεται πιο πέρα από όσο θα θέλαμε…περιμένοντας το Φως του Αυγούστου να μας εξαγνίσει, και να εξαγνίσει και τις σχέσεις μας τις αδιέδοξες, που πρέπει να κλείσουν ως κεφάλαια, αλλά κι εκείνες που περιμένουμε εναγωνίως να προκύψουν και να μας δώσουν ελπίδα. Ευτυχώς ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον Ερμή και η υπέροχη Αφροδίτη από τον Λέοντα, μας στέλνουν καλές ειδήσεις, ευχάριστες εκπλήξεις & ξαφνικές,θετικές συναντήσεις και μας ξαλαφρώνουν από το βάρος των σκέψεων και των όσων δεν έχουν ακόμη τελειώσει…

Αφεθείτε λοιπόν, στη μαγεία της Πανσελήνου. Κλείστε τα μάτια και κολυμπήστε στα φωτισμένα νερά της Αυγουστιάτικης θάλασσας…

Tip: Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας!

f06066ddff2a1727e40cf5ef6983af7eΚΡΙΟΣ

Την Πανσέληνο αυτή, το Φεγγάρι θα λάμψει στο 11ο σπίτι σας της φιλίας και της κοινωνικής δραστηριότητας. Θα υπάρξουν πολλές προσκλήσεις για να βγείτε, να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε, δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει κάτι ερωτικό από μια φιλία που μέχρι τώρα δεν είχε εκδηλωθεί αλλιώς, αλλά χωρίς συνέχεια μετά. Η Αφροδίτη περνάει στον πολύ βοηθητικό και γοητευτικό Λέοντα στις 12/8 και στο 5ο σας σπίτι του φλερτ και της ερωτικής περιπέτειας, άρα οι μεν δεσμευμένοι θα περάσετε ωραίες στιγμές με το ταίρι σας,ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε κάποιον/α που θα σας συναρπάσει! Ο υπόλοιπος Αύγουστος είναι εξαιρετικός για παιχνίδια και ξεγνοιασιά με τα παιδιά σας,ή για ν’ αφοσιωθείτε σε κάτι πραγματικά δημιουργικό. Ο Άρης, στο βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό, κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μέχρι τις 20/8 που σημαίνει ότι μέχρι τέλος του μήνα μπορείτε να χαλαρώσετε, να δείτε τη ζωή από μια άλλη, πιο πνευματική σκοπιά και ν’ αναζητήσετε-ίσως-τη χείρα βοηθείας από Ψηλά για να σας συναρπάσει! Ο υπόλοιπος Αύγουστος είναι  εξαιρετικός για δημιουργική εργασία και για να περάσετε καλά με τα παιδιά σας

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 10 Αυγούστου,η Πανσέληνος θα λάμψει στο 10ο σπίτι σας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας. Τα συναισθήματα είναι έντονα, με μια δόση απρόβλεπτου. Μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική έμπνευση για την πορεία της σταδιοδρομίας σας και να έχετε κάποιες νέες ιδέες ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή! Να διαθέτετε διπλωματία, σε κάθε επαφή με την εξουσία. Η Αφροδίτη στο Λέοντα και στο 4ο σπίτι σας που σχετίζεται με την οικογένεια, από τις 12/8 σημαίνει ότι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας μπορεί να βελτιωθούν πολύ. Καλή στιγμή για να συνδεθείτε με τα παιδιά σας και για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν οικογένεια. Ψάξτε για δημιουργικές ιδέες που μπορεί να βελτιώσει το χώρο σας.

Ο Άρη, στο συναισθηματικό, βαθύ Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως 20/8, σας δίνει ισχυρό κίνητρο για να επουλώσετε σχέσεις στη ζωή σας και να δώσετε ή να λάβετε συγχώρεση για πράξεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα, φιλίες και στενές σχέσεις συνεργασίας να βελτιωθούν και να πάρουν μια νέα πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 10 Αυγούστου, η λαμπερή Πανσέληνος θα λάμψει στον 9ο οίκο  σας,του ταξιδιού , της περιπέτειας και της εκπαίδευσης. Αν έχετε θέσει μακροχρόνιους στόχους στη ζωής σας μπορεί να τους ξανασκεφτείτε τώρα και ίσως θα προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση. Ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και / ή να αναπτύξετε τις ικανότητές σας είναι πολύ πιθανές. Κρατήστε πόρτες και το μυαλό σας ανοιχτό!

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και στο 3ο σπίτι σας της επικοινωνίας και των επαφών από 12 /8 σημαίνει ότι θα εκφραστείτε  μ’ έναν τρόπο που θα βοηθάει τους άλλους ή πολλοί μπορεί να έλκονται από τις δημιουργικές σας ικανότητες, και τη διάθεση να περνάτε καλά και να γελάτε όπου κι αν πάτε. Είναι ένας καλός μήνας για να προσεγγίσετε παλιές σχέσεις, χαμένους φίλους και να επανσυνδεθείτε μ’ εκείνους που σας ενδιαφέρουν αληθινά.

Ο Άρης, στο συναισθηματικό, βαθύ Σκορπιό , κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως 20 Αυγούστου. Είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε το ένστικτό σας, όταν πρόκειται για την υγεία σας. Θα υπάρξουν ισχυρές θεραπευτικές ενέργειες στη διάθεσή σας, για να βοηθηθείτε σε ένα χρόνιο θέμα υγείας.

59c588294662ee541936f37a9b884367ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος θα λάμψει στο 8ο σπίτι σας, των έντονων ερωτικών σχέσεων και των  κοινών οικονομικών. Είναι μια καλή στιγμή για προβείτε σε μια δημιουργική επίλυση προβλημάτων σε συνεργασίες σας. Μπορείτε να βρείτε και μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες. Δύσκολες καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα  και να υπάρχουν ανατροπές σε σχέσεις από το παρελθόν. Κρατήστε το μυαλό σας ανοικτό.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα, έρχεται με γενναιόδωρη διάθεση και στο 2ο σπίτι σας των οικονομικών από τις 12/8. Χρήματα που περιμένατε επιτέλους έρχονται, άρα προσοχή σε σπατάλες ή πολύ αλτρουιστικές πράξεις. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές γενικώς γιατί θα το μετανιώσετε. Είναι ένας καλός μήνας για να αναγνωρίσετε την αξία του εαυτού σας και να νιώσετε ότι χαίρετε εκτίμησης από τους γύρω σας.

Ο Άρης, στον βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως 20/8 οδηγεί τα  όνειρά σας και αυξάνει τη δημιουργική σας έμπνευση,, ενώ ο Ποσειδώνας σας ενθαρρύνει να διερευνήσετε πρώτα τα συναισθήματά σας και μετά να πράξετε. Φύγετε για λίγο μακριά από το συνηθισμένο περιβάλλον σας, για ν’ αποκτήσετε τη σωστή οπτική που τόσο χρειάζεστε.

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος αυτή θα λάμψει στον 7ο οίκο σας των σχέσεων και των συνεργασιών. Γεμάτη έντονα συναισθήματα και ανατροπές, σας επηρεάζει άμεσα. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε, μετά από καιρό τι θέλετε ή τι πρέπει ν’ αλλάξει στις σχέσεις σας και δεν υποχωρείτε. Αυτή η Πανσέληνος θα βγάλει δράματα στην επιφάνεια (Λέων=Drama Queen),κι έτσι καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω και ν’αφήσετε τη λογική να σας οδηγήσει-δύσκολο βέβαια. Αν είστε μόνοι/ες, θα κοιτάξετε με άλλα μάτια κάποιον που ίσως να μην σας φαινόταν πριν ως η πιο σωστή επιλογή. Ή θα φύγετε τρέχοντας από μια σχέση ή μια συνεργασία που μοιάζει καλή.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και το 1ο σπίτι του εαυτού από τις 12/8 σας δίνει ευκαιρίες για φροντίσετε την προσωπική σας εμφάνιση και να εκφράσετε την εσωτερική ομορφιά σας. Θα αφιερώσετε χρόνο αυτό το μήνα για να σκεφτείτε τι/ποιους/ες εκτιμάτε περισσότερο στη ζωή σας και θ’αναζητήσετε τρόπους να δώσετε χρόνο και ενέργεια εκεί που πρέπει. Αποπνέετε γοητεία και αυτοπεποίθηση-αυτό θα βοηθήσει τους άλλους ν’ αναγνωρίσουν την αξία σας.

Ο Άρης, στο συναισθηματικό, βαθύ και δύσκολο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως 20/8 σας δίνει την ευκαιρία να θεραπεύσετε μακροχρόνιες οικογενειακές συγκρούσεις. Η συναισθηματική κατανόηση και ο αποχαιρετισμός του παρελθόντος, αλλά και η ενίσχυση των δεσμών σας με τον/την σύντροφό τους είναι εφικτά. Χωρίς άμεσες αλλαγές, όλα γίνονται(ή μάλλον βράζουν) κάτω από την επιφάνεια.Πάρτε αποφάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 10 Αυγούστου,η Πανσέληνος θα λάμψει στον 6ο οίκο σας,της καθημερινής εργασίας, της υγείας και της ευεξίας. Ξαφνική επιφοίτηση σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ή την εργασία σας. Αυτή η Πανσέληνος σας βοηθάει να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας αλλά και να μάθετε μην αυτοπεριορίζεστε-ίσως και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και στο 12ο σπίτι σας, της πνευματικότητας και του υποσυνείδητου από τις 12/8,θα είναι μια δημιουργική περίοδος για σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε υγιή όρια στις σχέσεις σας, ενώ ένα άτομο από το παρελθόν θα σας απασχολήσει. Θέματα αυτοεκτίμησης επίσης μπορεί να προκύψουν τώρα αλλά είναι καλή στιγμή ν’ αποκτήσετε  αυτοπεποίθηση και να εκφραστείτε ή και να λήξετε σχέσεις που σας βαραίνουν καιρό. Αν είχατε πρόβλημα να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α άλλο, η Αφροδίτη μπορεί να σας δώσει το θάρρος που χρειάζεστε για ν’ανοίξετε την καρδιά σας.

Ο Άρη, στο βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως τις 20/8, θεραπεύει σχέσεις και ξεκαθαρίζει παρεξηγήσεις. Αυτό το μήνα σας είναι πολύ χρήσιμο να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα πίσω σας.

Διαβάστε εδώ τι προβλέπεται τον Αύγουστο για τα ερωτικά του ζωδίου σας

ΖΥΓΟΣ

H Πανσέληνος θα φωτίσει το 5ο σπίτι σας της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και των παιδιών.Καλό θα είναι να μην σας βγουν τάσεις ν’ αναμασήσετε καταστάσεις και να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Χωρίς πολύ drama, όλα θα είναι καλύτερα.Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο  θα είναι γεμάτες με διασκέδαση, ενθουσιασμό και αυθόρμητες κινήσεις στα ερωτικά σας-εφ ‘όσον παραμείνετε ανοικτοί, χωρίς πολλές προσδοκίες.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, της φιλίας από τις 12 /8 βοηθάει για νέες γνωριμίες,φιλίες, σχέσεις. Τέλεια συγκυρία για να συναντήσετε νέους ανθρώπους σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε ανθρώπους με κοινές αξίες και νέα ειδύλλια να προκύψουν. Δραστηριότητες που αφορούν τις τέχνες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Αν και μια φιλία μπορεί να γίνει μια ρομαντική περιπέτεια αυτό το μήνα όσοι είστε σε  σχέση μπορεί να την κάνετε καλύτερη!

Ο Άρης, στο βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως τις 20/8, σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά την υγεία, την εργασία ή την οικονομική σας κατάσταση. Αυτοί οι δύο πλανήτες θα συνδυάσουν την ενέργεια τους για να σας βοηθήσουν να θεραπευτείτε σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν ν’ απελευθερώσετε το όποιο ψυχικό/συναισθηματικό μπλοκάρισμα έχετε, που μπορεί να παρεμποδίζει την οικονομική επιτυχία σας.

99ef4b10cf200429a3bbf42a3c6f23b5ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος θα φωτίσει το 4ο σπίτι σας, που αφορά το σπίτι, τους δεσμούς με το παρελθόν και την οικογένεια. Θα μπορούσατε να δείτε μια οικογενειακή κατάσταση λίγο πιο καθαρά, ή ότι αφορά περιουσιακά ζητήματα και ν’ αναζητήσετε  κοινό έδαφος με συγγενείς οι που έχουν διαφορετικές απόψεις. Η Αφροδίτη στο Λέοντα και στον 10ο οίκο σας της σταδιοδρομίας και τη δημόσιας εικόνας από τις 12/8 σημαίνει για σας αυξημένη γοητεία,  οι δε άλλοι θα σας θαυμάσουν και για τις ηγετικές σας ικανότητες,ενώ ένα φλερτ προκύπτει μέσα από τη δουλειά. Μια προαγωγή, μια αύξηση ή κάποια δημόσια αναγνώριση είναι επίσης πιθανόν να βγουν  στην παρούσα φάση. Είναι κατάλληλη η συγκυρία να ψάξετε για εργασία ή για συνεργασίες που θα είναι –επιτέλους- σημαντικές και προσοδοφόρες. Μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις για τη σταδιοδρομία σας με βάση την αποδοχή των άλλων.

Ο Άρης, στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στο δημιουργικό και πνευματικό ζώδιο των Ιχθύων έως τις 20/8, σας βοηθάει να ξεπεράσετε φοβίες στο δημιουργικό  κομμάτι και να εμπνευστείτε! Θα έχετε μεγάλη, έντονη και παθιασμένη ερωτική ζωή,με τον Άρη να σας βοηθάει. Μην αφήνετε το θυμό να σας κατακλύζει,  δώστε άφεση στον εαυτό σας και τους άλλους. Μια ρομαντική σχέση μπορεί να βγει με πιο πολύ πάθος και αγάπη απ’οσο αναμένατε, ενώ οι μόνοι Σκορπιοί ετοιμαστείτε ν’ ανοίξετε τις καρδιές σας σε μια νέα σχέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 10 Αυγούστου, η Πανσέληνος λάμπει στο 3ο σπίτι σας των επικοινωνιών και των συζητήσεων. Μπορεί να σας έρθουν απροσδόκητα ευχάριστα νέα ​ή να έχετε μια ξαφνική έμπνευση. Πολύ καλή χρονική στιγμή για να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα με συγγενείς ή φίλους ή να ολοκληρώσετε ένα λογοτεχνικό, ποιητικό ή δημοσιογραφικό έργο!

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και το 9ο σπίτι σας ευνοεί τα ταξίδια, την περιπέτεια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση από τις 12/8 και μετά, άρα κάποιος/α θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας από άλλη χώρα και κουλτούρα πολιτισμό και πολλοί θα έρθουν να σας συναντήσουν, γιατί ξέρετε να περνάτε καλά. Είναι ιδανικός μήνας για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να δοκιμάσετε κάποιες νέες δραστηριότητες ή να προσκαλέσετε φίλους από το εξωτερικό. Αναζητήστε ευκαιρίες για να διευρύνετε τις γνώσεις σας αλλά και διαφορετικές φιλοσοφίες-μήπως να πεταχτείτε στην Ινδία όπως ονειρεύεστε;Ο Άρης στο βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως τις 20/8, σημαίνει ότι υπάρχει ενέργεια και πρόθεση για να γιατρέψετε τον εαυτό σας και τα μέλη της οικογένειας σας. Θα μπορούσατε να σκάψετε αναζητώντας  “κρυφές” πτυχές του παρελθόντος σας και να φέρετε στο φως ό,τι χρειάζεται να καθαριστεί και ό,τι πρέπει να συγχωρεθεί. Μια ανοιχτή, έντιμη στάση θα βοηθήσει εσάς και τους αγαπημένους σας. Ίσως είναι η ώρα για πνευματική αφύπνιση και να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Στις 10 Αυγούστου η Πανσέληνος φωτίζει το 2ο σπίτι σας των οικονομικών και του φυσικού σώματος. Ίσως  να λάβετε μια απροσδόκητα θετική είδηση ​​για χρήματα που έρχονται ή να σας προκύψει μια ασυνήθιστη επιχειρηματική πρόταση ή να πάρετε τη χρηματοδότηση που κυνηγούσατε. Η Αφροδίτη στο Λέοντα  και στον 8ο οίκο σας, της βαθιάς,ψυχικής σύνδεσης και των στενών σχέσεων, από τις 12 /8 και μετά, σημαίνει ότι θα έχετε μια ακαταμάχητη γοητεία που μπορεί να προσελκύσει έναν πιθανό σύντροφο ή να ζωηρέψει μια υπάρχουσα σχέση. Μπορείτε να σκεφτείτε επιτέλους τι πραγματικά θέλετε σε μια σχέση.

Ο Άρης στο βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως τις 20/8, σημαίνει ότι κάποιες φιλίες μπορεί να τις ξανασκεφτείτε, ή να συνδεθείτε πιο πολύ  με όσους μοιράζονται κοινά ιδανικά. Η επικοινωνία γίνεται σε βαθύτερο επίπεδο τώρα, αφού έχετε αυξημένη διαίσθηση, που σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τους γύρω σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να θεραπεύσετε σχέσεις και φιλίες μέσα από τη συμπόνια και τη συγχώρεση,ενώ ένας φίλος αυτό το μήνα μάλλον θέλει κάτι παραπάνω από σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο σας, είστε οι πρωταγωνιστές αυτού του μήνα, ειδικά εσείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες εκεί. Αυτή η Πανσέληνος ως Supermoon που είναι, θα εντείνει τα συναισθήματά σας άρα, προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να καταλάβετε τι νιώθετε,τι και ποιον/α θέλετε πραγματικά και φροντίστε να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας. Νιώθετε και είστε χαρισματικοί: χρησιμοποιήστε το χάρισμά σας για έναν καλό σκοπό.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του φλερτ, πηγαίνει στον Λέοντα και στο 7ο σπίτι σας των συνεργασιών στις 12/8. Μπορεί να σας βγει ένας πολύ ρομαντικός μήνας, όπου θα απολαύσετε το παιχνίδι με κάποιον που είναι μέσα στην καρδιά σας αλλά μπορεί και να δημιουργηθούν μεγάλα ερωτικά δράματα ή και χωρισμοί-οριστικοί και αμετάκλητοι.Κοιτάξτε ν’ απολαύσετε τις στιγμές και να αφεθείτε να νιώσετε την αγάπη και την υποστήριξη του συντρόφου σας,που θα σας ενθαρρύνει ν’ ακολουθήσετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους/ες. Αν είστε μόνοι/ες, οι πιθανότητες να βρείτε κάποιον/α σε μια πολιτιστική ή καλλιτεχνική εκδήλωση είναι μεγάλες.

Ο Άρης στο βαθύ, συναισθηματικό Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως τις 20/8 σας δίνει την ευκαιρία ν’ αναλάβετε δράση σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και επίσης βοηθάει  ν’ αποκτήσετε χρήματα. Ο Ποσειδώνας είναι στο 2ο σπίτι σας των οικονομικών τα τελευταία χρόνια, και σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας, πραγματοποιώντας τα όνειρά σας. Είτε θέλετε να έχετε περισσότερα κέρδη , μούρα να αποταμιεύσετε λεφτά ή να απαλλαγείτε από ένα χρέος, ο Άρης μπορεί να σας ενεργοποιήσει για να κάνετε τα σωστά βήματα.

637ba6f76eeecb71af0c2df694941fdfΙΧΘΕΙΣ

Στις 10 Αυγούστου η Πανσέληνος στον Υδροχόο πέφτει στο 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Μια πολύ καλή στιγμή για ενδοσκόπηση, ανασκόπηση και πνευματική αναζήτηση, αλλά προσοχή στη μοναξιά που ίσως επιδιώκετε, να μην σας απομονώσει. Αφεθείτε στην τρυφερότητα και την αγάπη ενός μεγαλύτερου συντρόφου, που θα σας ξαφνιάσει αλλά και θα σας αγκαλιάσει με πολύ συναίσθημα. Προσπαθήστε ν’αναζητήσετε την ηρεμία και την αρμονία και δώστε χρόνο μόνο σε όσους σας το προσφέρουν αυτό. Μόνοι/ες με τις σκέψεις σας; θα σας χαλαρώσει και θα ακούσετε –επιτέλους-τη διαίσθησή σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της δημιουργικότητας, στον Λέοντα και στον 6ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας από τις 12 /8 θα προωθήσει την αρμονία στη ζωή και την εργασία σας. Υγιείς συνήθειες και δραστηριότητες που αφορούν το σώμα και τη θεραπεία του ξεκινούν από τώρα. Δίαιτες επίσης ευνοούνται και θα στεφθούν με επιτυχία. Ο Άρης στο Σκορπιό, βαθιά συναισθηματικός και σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα έως τις 20 /8 σας ωθεί να αναλάβετε δράση για κάποια από τα όνειρα της ζωής σας που θα πραγματοποιηθούν πιο μετά. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή, ειδικά αυτό το μήνα, και μπορείτε να επωφεληθείτε από την αυξημένη διορατικότητά σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ν’ αντιμετωπίσετε το παρελθόν να το ξεπεράσετε και ν’ αφήσετε πίσω ό,τι σας ενοχλεί: κακές συνήθειες, ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τελματωμένες σχέσεις.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Σχετικά άρθρα:

Λέων ο Μεγαλοπρεπής, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

Τα δώρα του Δία για κάθε ζώδιο, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

You may also like