Αυτά είναι τα αγαπημένα σανδάλια της Meghan Markle

Η Meghan Markle, από τότε που έγινε γνωστό το γεγονός ότι είναι μαζί με τον πρίγκιπα Harry, βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας για κάθε λεπτομέρεια της ζωής της, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη. Είτε πρόκειται για τον λαμπερό της γάμο και την εγκυμοσύνη της, είτε για κάτι τόσο απλό όσο το τι τρώει και τι φοράει, γίνεται πάντα το talk-of-the-town.

Η Meghan είναι μία γυναίκα με πολύ σαφή αίσθηση του στιλ και οι επιλογές που κάνει στον συγκεκριμένο τομέα αποτελούν πολλές φορές πηγή έμπνευσης. Μιας που το καλοκαίρι βρίσκεται επιτέλους μία ανάσα μακριά μας, τι καλύτερο από το να “κλέψουμε” την ιδέα της Δούκισσας του Sussex όσον αφορά στα σανδάλια, καθώς, ναι, ένα συγκεκριμένο κομμάτι είναι το αγαπημένο της.

Τα σανδάλια, στα οποία η Meghan φαίνεται να έχει αδυναμία είναι τα Grear της Sarah Flint στην απόχρωση Saddle. Η ίδια η σχεδιάστρια αναφέρει σχετικά με τα παπούτσια της στην επίσημη σελίδα της:

“Τα παπούτσια μου είναι φτιαγμένα έχοντας στο μυαλό την εφαρμογή και τη λειτουργικότητα, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για μετατροπές ή προσαρμογές. Πάνε οι μέρες που αναμένεται να αλλάξουμε παπούτσια για τη μετακίνησή μας, που νιώθουμε ότι πρέπει να στριμωχτούμε στα παπούτσια μας, που πρέπει να βάλουμε μαξιλαράκια και pads, απλά για να μπορέσουμε να τα περπατήσουμε. Φτιάχνω παπούτσια για γυναίκες που έχουν μέρη να πάνε. Παπούτσια που σε κάνουν να νιώθεις και θηλυκή και δυνατή. Γιατί αυτό σημαίνει να περπατάς σα γυναίκα”

Τα συγκεκριμένα σανδάλια που έχει επιλέξει η Δούκισσα είναι ένα φλατ σχέδιο σε αρχαιοελληνική γραμμή και το κόστος του ανέρχεται στα 217,59 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια της Flint στο website της https://www.sarahflint.com/ .

 Photo credits: www.harpersbazaar.com/

You may also like