Αν ταξιδέψετε προς Λονδίνο… σας περιμένουν δύο εξαιρετικές εκθέσεις

Ταξίδι σημαίνει περιήγηση. Κι όχι μόνο σ’ εμβληματικά σημεία ενδιαφέροντος, αλλά και σε εκδηλώσεις που φιλοξενούνται. Αν ετοιμάζετε βαλίτσες για βόλτα στο Λονδίνο… δείτε τι βρήκαμε για σας!

               Stanley Kubrick: The Exhibition (26 Απριλίου 2019 – 15 Σεπτεμβρίου 2019)

               Σε αυτήν την έκθεση που φιλοξενείται από τη Μεγάλη Παρασκευή στο Design Museum του Λονδίνου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία του Stanley Kubrick. Με τη βοήθεια (μεταξύ άλλων) σπάνιων αντικειμένων/props, ειδικών προβολών και χαρακτηριστικών σκηνών από ταινίες του όπως η “Λάμψη” και το “Dr. Strangelove”, οι επισκέπτες θα αποκτήσουν μία λεπτομερή εικόνα της πορείας του αξέχαστου σκηνοθέτη.

               Christian Dior: Designer of Dreams (2 Φεβρουαρίου 2019 – 19 Ιουλίου 2019)

               Αν κι εσείς θαυμάζετε στα Oscars κι άλλες παρεμφερείς εκδηλώσεις τις μοναδικές δημιουργίες του οίκου Christian Dior, η έκθεση που φιλοξενείται στο Victoria & Albert Museum είναι για σας! Σε αυτήν παρουσιάζεται η πορεία του διάσημου σχεδιαστή μόδας μέσα από πορτραίτα, illustration φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα του οίκου, όπως vintage μπουκαλάκια αρωμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιρροή της βρετανικής μόδας στα σχέδιά του, όπως γάντια, παπούτσια και κοσμήματα.

               Πότε κλείσατε εισιτήρια, είπαμε;

You may also like