Αυτά είναι τα γυαλιά της Meghan Markle και κοστίζουν μόλις 70 δολάρια!

H Meghan Markle ήταν πάντοτε μία πολύ αγαπητή celebrity. Από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Πρίγκιπα Harry, όμως, η ζήτησή της έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Ο κόσμος δε χορταίνει να μαθαίνει τα νέα από τις βασιλικές της εξορμήσεις και τα ενδώτερα του Παλατιού κι ανυπομονεί για τη στιγμή που θα γεννηθεί το πρώτο της παιδί, προσπαθώντας να μαντέψει ακόμα και το φύλο με βάση το σχήμα της κοιλιάς ή την αλλαγή του προσώπου της.

Πρόσφατα, η Δούκισσα του Sussex βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για το baby shower που της ετοίμασαν οι φίλες της, Amal Clooney και Serena Williams, και δε λυπήθηκε καθόλου το κόστος του ταξιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο, σε σουίτα που κοστίζει 75.000 δολάρια ανά βράδυ!

Τα πλήθη και οι φωτογράφοι είχαν τον νου τους, ώστε να απαθανατίσουν τη Meghan τις ώρες που αυτή βρισκόταν στις μετακινήσεις της και -φυσικά- τα κατάφεραν. Η εμφάνισή της με ένα παλτό William Vintage Courrèges Haute Couture, μαζί με μαύρο τζιν και μπεζ ψηλοτάκουνα παπούτσια Stuart Weitzman δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Την προσοχή μας, όμως, κέντρισαν τα γυαλιά ηλίου που επέλεξε, που, παρά το γεγονός ότι ήταν φαινόμενικά απλά, είχαν μία ιδιαίτερη κομψότητα και σχέδιο. Πρόκειται για τα μαύρα cat-eye γυαλιά με χρυσές λεπτομέρειες της εταιρίας Le Specs που κόστίζουν μόλις 70 δολάρια -ανάλογα με το κατάστημα.

Η εταιρία Le Specs ιδρύθηκε το 1979 από τον Hamish Tame κι αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων προσωπικότήτων, όπως η Lady Gaga, η Rihana, η Kendall Jenner, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik.

Στο Net-A-Porter και στο Shopbop το σχέδιο που επέλεξε η Δούκισσα έχει ήδη εξαντληθεί, αλλά, σε περίπτωση που θέλετε να τα αποκτήσετε, υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα στη Nordstrom .

Top Photo credits: www.marieclaire.com/

You may also like