Εσείς πόσο καλά προστατεύετε τα μαλλιά σας;

Διανύουμε εκείνη την εποχή του χρόνου, που η ξηρότητα κάνει έντονη την παρουσία της παντού και συνέχεια. Κανείς δεν θέλει να βγαίνει έξω στο κρύο με βρεγμένα μαλλιά (κυρίως για λόγους θερμοκρασίας), γεγονός που καθιστά το ίσιωμα επιτακτική ανάγκη. Τι γίνεται όμως με την επιλογή των θερμικών προστατευτικών προϊόντων; Ποια είναι τα κορυφαία της αγοράς; Και ποια αξίζουν τα λεφτά τους;

Είτε προτιμάτε σπρέι, είτε λοσιόν εύκολης εφαρμογής, υπάρχει μια φόρμουλα γύρω από την προστασία από τη θερμότητα. Τα περισσότερα προστατευτικά θερμότητας δεν αποτρέπουν μόνο τη θερμική βλάβη από την υπερβολική χρήση των ζεστών εργαλείων (όπως στεγνωτήρες μαλλιών, σίδερα και ψαλίδια). Τα καλύτερα προϊόντα που προστατεύουν από τη θερμότητα περιλαμβάνουν την ανανέωση των ελαίων στα μαλλιών όπως το αργαλινέλαιο και οι βιταμίνες που ενισχύουν τη τρίχα. Ενώ αυτά τα must-have προϊόν, διαθέτουν επίσης προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV και την εξασθένηση του χρώματος.

1. Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας σε κάθε φορμάρισμα, με αυτόν τον ορό σε κρέμα για προστασία από τη θερμότητα που επανορθώνει την ψαλίδα και χαρίζει μαλλιά λεία, μαλακά και με μεταξένια όψη. Το ρόδο της Ιεριχούς βοηθά να αποκτήσουν ξανά ζωή τα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: αναζωογονεί τα μαλλιά σας σε κάθε φορμάρισμα και διατηρεί το χτένισμά σας έως και 3 μέρες.

2. Καινοτόμα φροντίδα που ενεργοποιείται με τη θερμότητα προσφέροντας επανόρθωση, δύναμη και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ κάνετε brushing ή χρησιμοποιείτε θερμαινόμενα εργαλεία για το styling σας. Πλέον το brushing γίνεται κίνηση φροντίδας! Σε ακραίες συνθήκες. Με ηλεκτρονικό τηλεσκόπιο σάρωσης, η επιφάνεια της τρίχας έδειχνε 96% πιο λεία μετά από στέγνωμα με εργαλείο λείανσης, συγκριτικά με μία τρίχα που δεν δέχτηκε φροντίδα θερμοπροστασίας.

3. Άμεση λείανση και επιδόρθωση της ψαλίδας. Ορατή αποκατάσταση της δομής της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά ελαστικά. Προστατεύει από την έκθεση στη θερμότητα κατά τη διάρκεια του θερμού styling. Οι Βιταμίνες τρέφουν, ενώ το έλαιο Ataia Oblepikha ​​και το έλαιο Μαροκινού Άραγκαν βοηθούν στην παραγωγή κερατίνης, η οποία κάνει τα μαλλιά ισχυρά και λαμπερά. Το έλαιο από Limonnik Nanai(Σχισάνδρα), οι Λευκοί Σιβηρικοί σπόροι λιναριού και το Κουκουνάρι βοηθάνε στο να διατηρείται η υγρασία στην δομή της τρίχας. Η συχνή χρήση του λαδιού λύνει το πρόβλημα της ψαλίδας και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο υγιή.

4. To Beauty Balm for Miracle Hair αποτελεί ένα μεταξένιο βάλσαμο που προσφέρει εκπληκτική λάμψη και προστασία από την θερμότητα με anti-frizz εφέ. Η καθημερινή σας συνήθεια για να έχετε διαρκώς περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά.

You may also like