Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή sneakers για το 2018 μέχρι στιγμής

Τα παπούτσια που θα δείτε παντού τη φετινή χρονιά.

Μπορεί να είναι μόνο Ιανουάριος, όμως παπούτσια, όπως τα sneakers, που ανήκουν σταθερά στα fanfavoritesδε φεύγουν ποτέ από το επίκεντρο του θέματος «shopping» και βρίσκονται πάντα στη λίστα με τις αναζητήσεις μας. Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες τάσεις που παρατηρούνται για το 2018, τα παπούτσια με τη μεγαλύτερη ζήτηση –μέχρι στιγμής- είναι τα Alfabounce 1 της Adidas.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκε ο digital shopping προορισμός, Shopspring, μετά από σύγκριση των στοιχείων των καταναλωτών χρόνο ανά χρόνο. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Adidas σημείωσε 69% αύξηση των πωλήσεων αυτόν το χρόνο σε σύγκριση με το 2017. «Δεδομένου ότι το 75% των πελατών μας είναι γυναίκες millennial, τα συγκεντρωτικά στοιχεία μάς δίνουν μεγάλη εικόνα για τις συνολικές τάσεις των αγορών του millennial καταναλωτή.», λέει η Katherine Prime, Chief Customer Officer του digital shopping προορισμού, Shopspring, στο Health.com.

Τα Alphabounce είναι τα ιδανικά παπούτσια για αυτούς που θέλουν να ολοκληρώσουν μία πιο sportyεμφάνιση, είτε πρόκειται να επισκεφθούν το γυμναστήριο, είτε επιθυμούν να προσθέσουν περισσότερη άνεση στα καθημερινά τους look. Η μαξιλαρένια εσωτερική σόλα τα καθιστά πολύ άνετα να φορεθούν για πολλές ώρες ενώ, παράλληλα, κυκλοφορούν και σε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ώστε να διαλέξουμε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές μας προτιμήσεις.

Για να αποκτήσετε κι εσείς το περιζήτητο «Alphabounce», επισκεφθείτε τη σελίδα της Adidas και κάντε το δικό σας με μερικά κλικ.

 

 

You may also like