Αυτά είναι τα χρώματα που αναδεικνύουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Δεν έχει σημασία αν έχεις κάνει 5,10 ή 15 μπάνια μέχρι σήμερα ή αν έχεις το ιδανικό μαύρισμα, αυτό που έχει σημασία είναι να αναδεικνύεις την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα έξυπνα, γνωρίζοντας απλά styling tips. Όπως για παράδειγμα ποια χρώματα είναι εκείνα που θα τονίσουν το μαύρισμά σου! Ακολουθούν τα επικρατέστερα:

  • Λευκό

Κλασικό, καλοκαιρινό και αγαπημένο, το λευκό αποτελεί την ιδανική αντίθεση για εσένα που θέλεις να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Προτίμησε μίνι φορέματα ή λευκά τοπ τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με παντελόνες, σορτς και φούστες.

  • Πορτοκαλί

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα του καλοκαιριού εκτός από τη διάθεση που μπορεί να σου φτιάξει, θα τονίσει και το ηλιοκαμένο δέρμα σου. Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου ταιριάζει. Είναι φωτεινό, υπέρ-κομψο και μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλες έντονες αποχρώσεις!

  • Πράσινο

Το πράσινο είναι ένα χαρούμενο, γεμάτο αισιοδοξία χρώμα. Είναι κατάλληλο για όλα τα καλοκαιρινά events που είσαι καλεσμένη, ενώ με μια κίνηση θα αναδείξεις το μαύρισμά σου. Επίλεξε περισσότερο τις έντονες αποχρώσεις, μια και είναι εκείνες που θα τονίσουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου. Φυσικά μην ξεχάσεις να παίξεις με τα αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα και prints.

  • Πολυχρωμο (rainbow)

Last but not least, η τελευταία επιλογή την οποία και ονομάζουμε ‘’ουράνιο τόξο’’ είναι εκείνη που λατρεύουμε να δοκιμάζουμε όλο το καλοκαίρι. Συνδυάζει όλα τα χρώματα που αναδεικνύουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα και είναι ικανή να τονίσει την χαριτωμένη πλευρά σου. 

Photo credits: @elenagiadaa   / instagram

You may also like