Αυτά τα νέα color trends θα συζητηθούν πολύ…

Είχαμε πει πριν λίγο καιρό πόσο αρέσει σ’εμάς τα κορίτσια οι αλλαγές που κάνουμε στη ζωή μας να αντικατοπρίζονται και στην εμφάνισή μας! Κούρεμα, λοιπόν, διαλέξατε… καταλήξατε, όμως, σε χρώμα; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν!

               01 Κόκκινο με “δόσεις” καστανού. Αυτή η Zendaya… όλο ιδέες μας δίνει! Και βέβαια την ευχαριστούμε γι’ αυτό! Το βαθύ κόκκινο “λέγε-με-και-ακαζού” είναι ένα χρώμα έντονο και ταυτόχρονα κομψό, ενώ οι καστανές “πινελιές” του χαρίζουν φυσικότητα. Να θυμάστε, όμως, πως το κόκκινο ως χρώμα είναι απαιτητικό: ξεθωριάζει σχετικά σύντομα (από πείρα το λέω!) και η περιποίησή του χρειάζεται ειδικά σαμπουάν και conditioner για τη διατήρηση του χρώματος, ενώ κάθε έξι βδομάδες κατά μέσο όρο μία επίσκεψη στο κομμωτήριο θα δώσει στα μαλλιά την απαραίτητη λάμψη

               02 Ξανθό με φυσική ρίζα. Όχι, δε σημαίνει πως θα μοιάζετε σα να παραλείψατε το φρεσκάρισμα της ρίζας στο κομμωτήριο! Απλά δημιουργείται μία στυλάτη αντίθεση με την τεχνική της ανταύγειας και την εφαρμογή μίας πιο σκούρης απόχρωσης στην κορυφή του κεφαλιού. Προσοχή, όμως: η αντίθεση να φαίνεται φυσική (όπως στην περίπτωση που το χρώμα θα “άνοιγε” από τον ήλιο).

               03 Μελί ombré. Το είδαμε στη Beyoncé και δεν κρύβουμε πως ζηλέψαμε λιγουλάκι…! Το καλοκαίρι το χρώμα των μαλλιών “ανοίγει” λόγω της έκθεσης στον ήλιο, επομένως το φθινόπωρο θέλουμε λίγο πιο ζεστά χρώματα. Με μία βάση στο φάσμα του καστανού, δημιουργήστε ένα μελί φινίρισμα και δώστε φυσικότητα με balayage ή ανταύγειες κατά μήκος των μαλλιών.

               04 Καστανόξανθο. Είναι εκείνο το γλυκό χρώμα που ισορροπεί ανάμεσα στα δύο φάσματα και που δείχνει πολύ πιο φυσικό από ένα απόλυτα ξανθό χρώμα. Αν θες να φωτίσεις λίγο την εμφάνισή σου, θα έλεγα να το τολμήσεις!

               05 “Υπόλευκο” ξανθό. Αν κι είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα (κι απατητικό όσον αφορά τη διατήρησή του), δε μπορούμε να αρνηθούμε πως είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να κάνει αντίθεση με μία ουδέτερη προς θερμή απόχρωση επιδερμίδας, ενώ μάλιστα μπορεί να γίνει και βάση πειραματισμού για να παίξει κάποια με τα pastel. Μη μου πείτε πως δεν το λατρέψατε στη Lady Gaga!

               06 Γλυκό σοκολατί. Κλασσική και σταθερή αξία, το καστανό της σοκολάτας δεν απογοητεύει Π-Ο-Τ-Ε! Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις κι ανταύγειες απόχρωσης κατά έναν έως δύο (το πολύ) τόνους πιο ανοιχτή. Εδώ έκανε τη ριζική αλλαγή η Charlize Theron, εμείς θα κολλήσουμε;

          

Και για πιο… γενναίες: Pastel. Είτε επιλέξεις απόχρωση του ροζ, είτε του μωβ, είτε ενός όμορφα ξεθωριασμένου μπλε όπως η Ruby Rose, ένα να θυμάσαι: θα κλέψεις τις ενυπώσεις!

Ruby Rose

              

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως, επειδή δεν πρέπει το στυλ να δημιουργεί εσάς, να μη διστάσετε να συζητήσετε τις επιλογές σας με τον hair stylist σας. Εκείνος μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη αλλαγή ανάλογα με το τι θα ταιριάξει καλύτερα στο πρόσωπό σας κι ιδίως την προσωπικότητά σας!

You may also like