Αυτό το Σάββατο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής. Ο σπουδαίος συνθέτης θα μας συγκινήσει, θα μας διασκεδάσει και θα μας θυμίσει όλα όσα έχουμε νιώσει με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Χαρές, σημαντικές στιγμές και έρωτες. Τα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη ήταν και παραμένουν όλα όσα έχουμε ζήσει, αυτά που έχουμε αγαπήσει και αγαπάμε ακόμη.

Θα απολαύσουμε από το εμβληματικό «Όταν έχω εσένα» μέχρι τη «Σωτηρία της ψυχής», τα «Κόκκινα γυαλιά» αλλά και το «Φίλα με». Όλες οι μεγάλες μουσικές «στιγμές» του σπουδαίου δημιουργού παίρνουν «θέση» στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή, μία μοναδική μουσική «στιγμή» μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Θα είναι μαζί του η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Σάκης Καραθανάσης. Επίσης ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί του η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Μπουγιώτης, ο Γιώργος Στιβανάκης και ο Μανώλης Μητσιάς.

Έρχεται… μία αξέχαστη «Γιορτή στα σπίτια» όλων των τηλεθεατών με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία αποκλειστικά στο MEGA.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Σταμάτη Κραουνάκη, Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 21:00
#SpitiMeToMega #neoprogrammaepitelous

You may also like