Αυτό το ύφασμα θα κάνει το καλοκαιρινό σου στιλ ακόμα πιο κομψό

Κι όμως η σωστή επιλογή υφάσματος μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό look να φαίνεται κομψό, στιλάτο και εντυπωσιακό. Φέτος το καλοκαίρι αυτό το ύφασμα που έχει κάνει τη διαφορά και όλα τα it girls το έχουν δοκιμάσει σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές είναι εκείνο που δημιουργεί μικρές σούρες και σουφρώνει σε συγκεκριμένα σημεία. Είναι καλοκαιρινό, μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία και ναι ήρθε και πάλι η στιγμή να το δοκιμάσουμε…αλλιώς!

Δες πως να το φορέσεις:

  1. Επίλεξε μια λευκή άνετη λευκή φούστα, η οποία ξεχωρίζει για τις μικρές της σούρες και συνδύασε τη στην κυριολεξία με τα πάντα. Από cropped τοπ και boho μπλούζες μέχρι με το μαγιό σου από πάνω, δημιουργώντας κομψά summer looks.
@jaimeridge
  • Σου αρέσει να ασχολείσαι με το styling ακόμα και το καλοκαίρι; Τότε πρέπει άμεσα να αποκτήσεις ένα στράπλες φόρεμα ή τοπ με σούρες, τα οποία θα μπορέσεις να τα φορέσεις με πολλούς και δημιουργικούς τρόπους. Όπως το να τα φορέσεις απλά ή να τα συνδυάσεις από μέσα με minimal και μονόχρωμα t-shirts για κάτι πιο ιδιαίτερο και ψαγμένο.
@emilisindlev
  • Είσαι φαν του κομψού αλλά και χαριτωμένου στιλ; Τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα ολοκληρωμένο look που θα πρωταγωνιστούν οι μικρές σούρες και γιατί όχι τα χαρούμενα χρώματα και prints. Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα παίξε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια και κάνε τη διαφορά!
@heartzeena
  • Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι το καρό φόρεμα σε έντονα και καλοκαιρινά χρώματα είναι μια από τις τάσεις που θα δεις περισσότερο να επιλέγουν οι γυναίκες αυτό το καλοκαίρι. Εσύ πήγαινε ένα βήμα πιο πέρα και επίλεξε καρό φόρεμα αλλά με σούρες στο μπούστο ή στα μανίκια. Εξαιρετική και υπέρκομψη επιλογή!
@wethepeoplestyle
  • Το φόρεμα σε μίνι ή midi μήκος που σε όλη την επιφάνεια του έχει σούρες είναι εκείνο που θα σου θυμίσει περισσότερο την παιδική σου ηλικία, μιας και όλες είχαμε ένα παρόμοιο φόρεμα σε floral ή κάποιο άλλο μοτίβο. Τώρα όμως θα το ξαναφορέσεις σε όποια εκδοχή σου ταιριάζει τόσο στο στιλ όσο και στο σωματότυπό σου. Μην ξεχάσεις να παίξεις με το styling και να δώσεις αρκετή σημασία στα αξεσουάρ και στα παπούτσια.
@chiaraferragni

Εσύ τελικά θα δοκιμάσεις το νέο trend;

Photo credits: @heartzeena (instagram)

You may also like