Αύριο είναι επιτέλους το Yes I Do Catwalk by ghd

Ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί σας το πιο θρυλικό πάρτι στο πιο φαντασμαγορικό bridal fashion show στην Ελλάδα…που διορργανώνει για άλλη μία χρονιά το η φανταστική ομάδα του Yes-I-do.gr με επικεφαλής την αγαπημένη Μυρτώ Κάζη.

To bridal show που έγινε θεσμός, επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά, αυτή τη φορά σε θέατρο και όχι σε πασαρέλα, για να μας μεταφέρει στην εποχή που η μουσική ήταν φτιαγμένη για χορό, τα κοσμήματα έκλεβαν λίγη από τη λάμψη των αστεριών, η υπερβολή είχε την τιμητική της και τα flapper girls έθεταν τα θεμέλια της γυναικείας απελευθέρωσης. Διαμάντια, πέρλες, πολυτέλεια, χλιδή, άφθονη σαμπάνια και φαντασμαγορικά acts on stage, θα μετατρέψουν το Yes I Do Catwalk by ghd σε ένα πάρτι που θα ζήλευε και ο μυθιστορηματικός Great Gatsby!

13 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών ενώνουν τις δυνάμεις τους με 60 καταξιωμένους Έλληνες celebrities που θα περπατήσουν στη σκηνή του θεάτρου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια, του σκηνοθέτη κορυφαίων παραγωγών του ΑΝΤ1, όπως το «Your Face Sounds Familiar», το «Final Four», το «Still Standing» και το «Ρουκ Ζουκ», ενώ παράλληλα στη σκηνή θα παρουσιαστούν acts όπως aerial shows και θεατρικές χορογραφίες που θα μεταφέρουν τους θεατές στην εποχή των ’20s.

Ανάμεσα στους celebrities που θα απολαύσετε φέτος είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Παππά, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Έλενα Γαλύφα, η Πένυ Αγοραστού, η Μαρία Αντωνά, η Ιωάννα Μπέλλα, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Αναστασία Παντούση, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κάτια Δέδε , η Βασιλική Ρούσσου, η Δήμητρα Ζαχοπούλου, Αναστασία Περράκη, η Τέα Πρέλεβιτς, η Έσθερ Μαστρογιάννη, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Σόφη Πασχάλη, η Ναταλία Αργυράκη, η Ευτυχία Λαζάρου, η Όλγα Πηλιάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η Ιωάννα Σαρρή, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Τζένη Μελιτά,  η Ευτυχία Μπάκα, η Ελένη Βαΐτσου, η Βάσω Κολλιδά, η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, η Δώρα Παντέλη, η Φωτεινή Δάρρα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, Κίττυ Παϊταζόγλου, Νατάσα Μπερέκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ευρυδίκη Κόφφα, η Μάρα Δαρμουσλή, η Νεσχάν Μουλαζίμ, ο Στηβ Μιλάτος και ο Χρήστος Μποφίλιος.  

Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το show είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Κατά την προσέλευση στο show, το κοινό θα μπορεί να συμβάλλει στο να γίνουν περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα, κάνοντας Great Gatsby face painting στο corner του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

The Designers

Ημερομηνία: Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, 21:00

Οι χορηγοί:

Ο μεγάλος χορηγός του catwalk είναι και φέτος η ghd, η πιο διάσημη εταιρεία εργαλείων styling μαλλιών στον κόσμο. Φέτος την επιμέλεια των hairstyles έχει η καλλιτεχνική ομάδα της Wella Hellas, με την υποστήριξη των συνεργατών Τάσου Πανουργιά και Φαίης Δεσίκου, χρησιμοποιώντας εργαλεία ghd καιπροϊόντα styling System Professional, ενώ η OPI, το Νο 1 brand που επιλέγουν οι επαγγελματίες στην περιποίηση νυχιών, θα βάλει τις απαραίτητες πινελιές χρώματος στο bridal look.

Στο πάρτι του Great Gatsby η σαμπάνια οφείλει να ρέει άφθονη! Η Moët & Chandon, η οποία στηρίζει το θεσμό του Yes I Do Catwalk by ghd, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς και των μοναδικών στιγμών, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι. Κάθε δευτερόλεπτο, ένα μπουκάλι Moët & Chandon ανοίγει κάπου στον κόσμο. Κάθε δευτερόλεπτο, κάποιος επιλέγει Moët & Chandon για να γιορτάσει μια μικρή ή μια μεγαλύτερη στιγμή. #mustbemoet #moetmoment

Η νέα Rose limited edition 

Το πιο δημοφιλές makeup brand στην Ελλάδα, η Sephora, και η έμπειρη ομάδα των makeup artists της, θα χαρίσουν πορσελάνινη επιδερμίδα και συγκλονιστικά makeup looks στις celebrity brides!

Το Yes I Do Catwalk by ghd θα έχει «άρωμα» κομψότητας, γυναικείου δυναμισμού και θηλυκότητας με το «Miss Dior», το μεθυστικό, αναζωογονητικό και λουλουδάτο άρωμα του οίκου Dior!

Beauty pampering, πριν και μετά το catwalk, από την Cosmetic Derma Medicine που αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η eesoμe, η νέα ελληνική start-up εταιρεία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, θα επιμεληθεί τη φροντίδα της επιδερμίδας των celebrities για να δείχνει λαμπερή και να είναι ενυδατωμένη και υγιής!

Τα βήματα των celebrities θα έχουν τη χάρη μιας παλιάς χολιγουντιανής σταρ που περπατά στο κόκκινο χαλί με τις Once Upon A Shoe χειροποίητες γόβες.

Τα Lifelikes θα απογειώσουν τα outfits με κοσμήματα και statement αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον Great Gatsby! 

Η Miele και το Miele WetCare θα φροντίσουν ώστε τα νυφικά που θα «περπατήσουν» στο catwalk να παραμείνουν σαν καινούργια!

Οι χρυσές «πέρλες», τα πιο υπέροχα κουφέτα από την Confetti Crispo θα κάνουν τα candy bars να μοιάζουν με vintage boudoirs και οι πολυώροφες τούρτες των The Cakers θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Φυσικά, δε νοείται Great Gatsby δεξίωση χωρίς εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, τις οποίες θα επιμεληθεί ο δημιουργός και ανθοδέτης Δημήτρης Λαμπρακόπουλος

Τα vintage αντικείμενα που θα μας μεταφέρουν στο εσωτερικό της επιβλητικής έπαυλης του Great Gatsby είναι από την εταιρεία Stylebox, ενώ εκείνα του backstage από την εταιρεία IKEA

Χορηγοί επικοινωνίας του show είναι το People και το Instyle!

Don’t Forget!

Το hashtag του Catwalk είναι το #YesIDoCatwalkbyghd.

You may also like