Αύριο το Noel κάνει party για τα 4α του γενέθλια. Εσύ θα λείπεις;

Όταν άνοιξε πριν απο 4 χρόνια το “ερωτεύτηκα”, γιατί βρήκα ένα μέρος που μπορούσα να πάω για τσάι, για after office drinks, για δείπνο αλλά και για ένα τελευταίο ποτό μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, όλους τους μήνες του χρόνου. Στο Noel μπορείς να γιορτάσεις, να χαλαρώσεις, να συζητήσεις, να πιεις μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα cocktails της Αθήνας και να απολαύσεις υπέροχα πιάτα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Ε και φυσικά δεν θα λείψουμε από το αυριανό party που κάνει για τα 4α γενέθλιά του…

Από την άνοιξη του 2015 μέχρι σήμερα, η Στοά Κουρτάκη δεν επαναπαύτηκε ποτέ, αφού δημιουργούσε διαρκώς διαφορετικούς κόσμους προς εξερεύνηση.  Πάντα σε ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό φτιαγμένο με θεατρικότητα και φθαρτή πολυτέλεια, το Noel άλλαζε πρόσωπα, μετατράπηκε σε ένα γλυκό κόσμο γεμάτο γλειφιτζούρια, μεταμορφώθηκε σε βοτανικό κήπο,  υπήρξε το εργαστήρι των noelves, υποδέχτηκε Δόγηδες και οι Μαρκησίες, μας μετέφερε για μια βραδιά στο πιο ιστορικό καμπαρέ του Παρισιού, έγινε ένας μπλε παράδεισος εξωτικών πουλιών.

Στα φετινά του γενέθλια, το Noel θα σβήσει 4 κεράκια κι έτσι η Στοά του που είναι πλέον πορτοκαλεώνας με την υπογραφή του Grand Marnier, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος, το εξωτικό μπλε και το μπαρ που μας μεταφέρει στο Μεξικό της Frida Kahlo θα γιορτάζουν την Τρίτη 4 Ιουνίου από νωρίς.

Τα τέταρτα γενέθλια του Noel θα ξεκινήσουν από τις 5 το απόγευμα με Dolce Vita και τα άκρως δροσιστικά italian aperitivi, με brands της εταιρείας Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, δια χειρός του  head bartender του εστιατορίου Hytra, Παναγιώτη Φράγκου. Ιδανικά για την ώρα, θα μας δροσίσουν και θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τις 8.

Από τις 8 και μετά οι μπάρες του Noel θα μυρίσουν πορτοκάλι και τα cocktails της βραδιάς θα κάνουν την εμφάνιση τους με πρωταγωνιστή το legendary Grand Marnier. Τρεις υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις με Grand Marnier Rouge θα σε περιμένουν να τσουγκρίσεις και να ευχηθείς για τα τέσσερα χρόνια του αγαπημένου bar.

Οι Djs του πιο γιορτινού μπαρ της Αθήνας θα έχουν λάβει θέση από νωρίς στα decks επιλέγοντας τις αγαπημένες μουσικές, που έχουν χαρακτηρίσει όσο τίποτα το bar της οδού Κολοκοτρώνη, μουσικές φτιαγμένες από  μεγάλες φωνές, με μεθυστικές νότες, αέρα άλλων εποχών, χτίζοντας όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, το soundtrack της βραδιάς.

Στις 4 Ιουνίου θα χορέψουμε ανάμεσα σε αμέτρητα μπαλόνια, θα φωτογραφηθούμε στο photobooth και φυσικά,  θα σβήσουμε την τούρτα που είναι μια στιγμή μοναδική σε κάθε γενέθλιο πάρτι του Noel και δεν πρέπει να τη χάσεις.

Noel, Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα 105 62

You may also like