Βάζουμε “τέλος” στα ευαίσθητα μάτια με αυτές τις mascara

Είτε κάνετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είτε προτιμάτε το no makeup look, υπάρχει ένα προϊόν που καμιά μας δεν αφήνει εκτός της ρουτίνας, και αυτό είναι μια καλή μάσκαρα. Το πρόβλημα είναι ότι, αν έχετε ευαίσθητα μάτια, το μακιγιάζ των βλεφαρίδων μπορεί να αποδειχθεί κουραστικό και οδυνηρό, μιας και η μόλυνση της συγκεκριμένης περιοχής είναι εξαιρετικά εύκολη. Δυστυχώς ναι! Η μάσκαρα μπορεί να είναι η πηγή πολλών προβλημάτων.

Οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε ξηροφθαλμία, συμπεριλαμβανομένων των φορέων φακών επαφής, είναι πιο πιθανό να είναι ευαίσθητοι στη μάσκαρα, μας συμβουλεύουν οι οφθαλμίατροι. Επιπλέον, μερικές φορές, είναι η ίδια η φόρμουλά της που μπορεί να αποδειχθεί ερεθιστική και αλλεργιογόνα.  Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη μικροβίων, οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν που περιέχει νερό, όπως η μάσκαρα, πρέπει να περιέχει συντηρητικά. Μερικοί άνθρωποι όμως, είναι ευαίσθητοι στα συντηρητικά, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ερυθρότητα ή ερεθισμό κοντά στα μάτια.

Τα σημάδια που αποδεικνύουν την ευαισθησία μας, εμφανίζονται τόσο μέσα όσο και γύρω από το δέρμα των ματιών μας. Για παράδειγμα, έχετε στεγνά, λεπτότατα βλέφαρα ή μάτια που είναι υδαρή και κόκκινα; Αν ναι, σταματήστε να φοράτε μακιγιάζ στα μάτια (συμπεριλαμβανομένης και της μάσκαρα) μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρό σας και συμβουλευτείτε τον, εάν πρόκειται για μια λοίμωξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί και πως.

Διαβάστε τις ετικέτες των προϊόντων και αναζητήστε τη λέξη υποαλλεργική. Μπορεί επίσης να δείτε την λέξη “φυσικό”, αλλά ο όρος αυτός δεν σημαίνει πολλά και σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα, καθώς μπορεί να περιέχει ερεθιστικά βότανα.

1. Η κατάλληλη μάσκα για χρήστες φακών επαφής καθώς και για ευαίσθητα μάτια. Η Toleriane Volume Mascara σας παρέχει μοναδικό όγκος και άνεση στην εφαρμοφή της για αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι την αφαίρεση. Η σύνθεσή του με κοίλα μικροσφαιρίδια πολυμερών χαρίζει άμεσα όγκο και πυκνότητα στις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει, ενώ διευκολύνει την αφαίρεση. Το βουρτσάκι μεγαλώνει κάθε βλεφαρίδα χωρίς να τις κολλάει και χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο περίγραμμα των ματιών.

2. Εντυπωσιακός όγκος και έντονο χρώμα πλούσια μάσκαρα που γεμίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα Βαμβακιού, πολυμερή Ηλίανθου και Σταφύλι που δυναμώνουν και φροντίζουν τις βλεφαρίδες. Βασικά συστατικά μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Νάτριο, Κάλιο. Δυναμώνουν και τονώνουν τις βλεφαρίδες, ενώ διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ώστε να αποφεύγεται το σπάσιμό τους.

3. H Volume Million Lashes Mascara της L’Oreal Paris, είναι εμπλουτισμένη με έλαιο από Camellia και Black Orchid, για να μαλακώνει τις βλεφαρίδες και να προσφέρει απαλή εφαρμογή και καθαρό, φυσικό όγκο χωρίς να τις βαραίνει. Το ειδικό βουρτσάκι πολλαπλασιάζει και ανυψώνει τις βλεφαρίδες για τέλειο διαχωρισμό, χωρίς κόμπους.

4. Ενισχύει, διαχωρίζει, ανασηκώνει. Καινοτόμο βουρτσάκι, αποτρέπει το κόλλημα των βλεφαρίδων μεταξύ τους και τη δημιουργία κόμπων. Σύνθεση υψηλής ανοχής, κατάλληλη για υπερευαίσθητα μάτια και δέρμα. Εύκολο ντεμακιγιάζ. Συνδυάζει όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα: Ογκο, διαχωρισμό, φυσικά καμπυλωτό σχήμα.

 

You may also like