Βίδες με τόνο και ντοματίνια

 

 

 

 ΥΛΙΚΑ:

  • 2 κ.σ. λάδι
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 10 ντοματίνια
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1 πακέτο βίδες
  • 55 γρ. μαύρες ελιές χοντροκομμένες
  • 200 γρ. τόνος στεγνός
  • παρμεζάνα
  • μπαχαρικά της αρεσκείας σας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
  2. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι (ή wok) και τσιγαρίζουμε ελαφρά το το σκόρδο. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τη ρίγανη. Ρίχνουμε αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τις ελιές και τον τόνο .
  3. Ρίχνουμε μέσα τα έτοιμα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και σερβίρουμε ζεστό.

You may also like