Βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς βάσει ζωδίου (part 1)

Η πλειοψηφία των ανθρώπων επιλέγουν τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που βασίζονται σε μια σειρά από διαφορετικές ιδιότητες, όπως η αποτελεσματικότητα, η υφή, η ποσότητα αλλά και η τιμή τους. Ενώ αυτή η λίστα είναι σίγουρα χρήσιμη όταν μιλάμε για μια επένδυση σχετικά με την ομορφιά μας, γιατί να μην αφήσουμε τα άστρα να μας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση; Μήπως να δοκιμάσουμε να χρησιμοποιήσουμε καλλυντικά βάσει του ζωδίου μας; Είτε είστε ένας φλογερός Κριός είτε δημιουργικοί Ιχθείς, τα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς, έρχονται απευθείας από τον ουρανό.

1. Ο Κριός σαν ζώδιο της φωτιάς, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από ένα προϊόν ψύξης του δέρματος που μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το ζεν στον οργανισμό σας. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από μια δροσερή μάσκα προσώπου όπως η Calendula & Aloe της Kiehl’s. Αυτή η μάσκα gel – με λουλούδια καλέντουλα και αλόη βέρα – μπορεί να ενυδατώσει αμέσως, να καταπραΰνει το δέρμα και να απομακρύνει λίγη από τη φλόγα σας.

2. Δύο πράγματα λατρεύει ο Ταύρος. Την χαλάρωση και τη πολυτέλεια. Η πρότασή μας; Μα φυσικά μια κρέμα προσώπου που είναι τόσο πολυτελής όσο και εσείς! Η Crema Nera Extrema του Giorgio Armani είναι εμπλουτισμένη με ένα από τα πιο ισχυρά φυτά αναγέννησης. Γνωστό για τις θεραπευτικές και φαρμακευτικές της δυνάμεις, εκχύλισμα από το φυτό Reviscentalis είναι σε θέση να αποκαλύψει ακτινοβολία στην επιδερμίδα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

3. Ενώ οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για πολλές ιδιότητες όπως το πνεύμα, η δημιουργικότητα και η ικανότητά τους να κρατούν μια ομάδα ενωμένη, είναι επίσης διαβόητοι για την ύπαρξη χωριστής προσωπικότητας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Και στη τελική, υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία. Μπορούν και να υπάρχουν δύο πλευρές στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος! Η Visibly Clear 2-in-1 της Neutrogena είναι η απάντηση. Μάσκα και καθαριστικό προσώπου 2 σε 1. Καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα ενώ την προστατεύει από την επανεμφάνιση του σμήγματος και της ακμής.

4. Οι Kαρκίνοι είναι ένα από τα ευγενέστερα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο. Ένα γλυκό σημάδι απαιτεί ένα γλυκό προϊόν, γι ‘αυτό συνιστούμε να αποκτήσετε το Crème de Corps. Είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της Kiehl’s και υπάρχει λόγος. Αυτή η κρέμα σώματος είναι πλούσια, βαθιά ενυδατική αλλά καθόλου λιπαρή. Εμπλουτισμένη με τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, την αφήνει υπέροχα απαλή και ελαστική με ένα άγγιγμα.

5. Η αύρα του Λέοντα προσελκύει πολλή προσοχή, αλλά είναι υπέροχο να έχετε και ένα προϊόν που μπορεί να φωτίσει την ομορφιά σας. Η πρότασή μας για εσάς είναι το Thirstymud, που χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες εντατικής ενυδάτωσης του Glamglow και χαρίζει άμεση ενυδάτωση αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

You may also like