Βρήκαμε τα καλύτερα Face Oils για να διαλέξετε…

Ως έφηβες, πιθανότατα να ακούγατε ξανά και ξανά πως τα λάδια προσώπου είναι κακά για το δέρμα σας, γεγονός που κάνει τη δημοτικότητά τους κάπως μπερδεμένη. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα λάδια δεν είναι κακά. Ξέρουμε πως ίσως να είναι κάπως δύσκολο να φανταστείτε λάδια πάνω στο πρόσωπό σας, γι’αυτό και μοιραζόμαστε μαζί σας τον απόλυτο οδηγό του πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς και τις ανάγκες σας.

#1 Μην ανησυχείτε, κανείς δεν αποκλείεται από αυτά τα μαγικά μπουκαλάκια. Το να βάλεις ένα λιπαρό προϊόν πάνω σε ένα ήδη λιπαρό δέρμα, μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά εμπιστευτείτε μας. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, πρέπει να κάνετε την επιλογή του σωστού προϊόντος. Με άλλα λόγια, μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιείτε ένα λάδι, δεν σημαίνει ότι είστε προορισμένοι να μοιάζετε με πετρελαιοκηλίδα. Σας προτείνουμε το Vichy  Neovadiol Magistral Elixir. Ένα ξηρό λάδι αναδόμησης προσώπου και θρέψης με λεπτόρρευστη μη λιπαρή υφή για επιδερμίδες με ξηρότητα για επανόρθωση σε 1 ώρα. Κατάλληλο για τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση με θαμπή επιδερμίδα που παρουσιάζει έντονη ξηρότητα, έλλειψη λάμψης και απώλεια πυκνότητας.

#2 Το λαμπερό μακιγιάζ, είναι μια ατελείωτη τάση και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς πολύ εύκολα εξαιτίας της ολοένα αυξανόμενης διαθεσιμότητας των high-shimmery highlighters. Τα καλλυντικά μας όμως, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε λίγη έξτρα λάμψη. Η φροντίδα του δέρματός μας μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο πόσο λαμπερή φαίνεται η επιδερμίδα μας. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί χωρίς τη βοήθεια του μακιγιάζ; Με ένα λάδι προσώπου, φυσικά. Το Liquid Glow Skin Best της Biotherm φέρνει μια επανάσταση στα έλαια προσώπου. Είναι το 1ο ξηρό έλαιο, σούπερ συμπυκνωμένο, με πρωταγωνιστή το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, την Ασταξανθίνη (μάλιστα, η υψηλή της συγκέντρωση είναι που δίνει και αυτό το φυσικό κοραλί χρώμα στο έλαιο). Άμεσα, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και φωτεινή ενώ με συστηματική χρήση τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, η θαμπάδα και η κούραση, σβήνουν.

#3 Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο σωστός ύπνος είναι ο καλύτερος. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερος είναι εάν σχεδόν όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα τέλειο δέρμα, μπορούσαν να συμβούν ενόσω τα μάτια μας είναι ακόμα κλειστά. Είναι δυνατόν να συμβεί; Με το Midnight Recovery Concentrate της Kiehl’s, είναι. Εφαρμόστε το σε καθαρό δέρμα, πριν κοιμηθείτε το βράδυ και το επόμενο πρωί, απολαύστε ένα δέρμα καθαρό, φωτεινό και ξεκούραστο. Επανορθωτικό έλαιο νύχτας με εκχυλίσματα βοτάνων (σε ποσοστό 98%) που διορθώνουν τις φθορές και αποκαθιστούν την εμφάνιση της επιδερμίδας καθώς κοιμάστε. Το Midnight Recovery Concentrate ακολουθεί τους βιορυθμούς της επιδερμίδας και των κυττάρων τη νύχτα όπου το δέρμα μπαίνει στη διαδικασία επιδιόρθωσης των βλαβών και χαρίζει νεανική, ξεκούραστη, φωτεινή όψη.

You may also like