Βρήκαμε τα καλύτερα serums για ώριμες επιδερμίδες

Όλοι θέλουν να φαίνονται νεότεροι όσο περνάνε τα χρόνια. Ο χρόνος είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά μια σωστή περιποίηση του δέρματος με αποτελεσματικές αντιγηραντικές φόρμουλες είναι κάτι που μπορούμε σίγουρα να κάνουμε. Είτε η ώριμη επιδερμίδα σας δίνει μάχη απέναντι στις ρυτίδες, είτε διάφορα ξεσπάσματα της επιδερμίδας, σας ταλαιπωρούν ανά διαστήματα, υπάρχει ένας ορός εκεί έξω εκεί που προορίζεται ακριβώς για εσάς. Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σας, τους καλύτερους ορούς για ώριμο δέρμα, κατά της γήρανσης που θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τη νεανική σας λάμψη.

 

  1. Η νέα σύνθεση του Powerful Strength Line Reducing Concentrate της σειράς Dermatologist Solutions με ακόμη περισσότερη Βιταμίνη C, μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενισχύει την λάμψη και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην ορατή μείωση των πόρων μακροπρόθεσμα, για πιο λεία, ομοιόμορφη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη επίσης με υαλουρονικό οξύ, η σύνθεση βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους, ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

  1. Δροσερός διαφανής ορός για άμεσο αποτέλεσμα lifting. Αναδομεί το περίγραμμα του προσώπου, γεμίζει τις εγκατεστημένες ρυτίδες και επαναφέρει τη συμμετρία στους όγκους του προσώπου.
  1. Συνδυάζει την αναδόμηση της επιδερμίδας με την αντιγηραντική προστασία, χάρη στη μοναδική φόρμουλα Bio-Complex που εμπεριέχει σε συμπυκνωμένη μορφή. Ενισχύει τη δράση της κρέμας σας, ενώ επιβραδύνει τις διαδικασίες της δερματικής γήρανσης και βοηθά την αναδόμηση της επιδερμίδας μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό πεπτιδίων και σακχάρων, ο οποίος προάγει την κυτταρική μακροβιότητα. Ενυδατώνει σε βάθος. Μειώνει τις γραμμές έκφρασης. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Μειώνει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Διατηρεί τη νεανική σφριγηλότητα.

 

  1. To Revitalift Laser Serum περιέχει Υαλουρονικό Οξύ που διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα για να επανορθώσει και να διορθώσει κάθε ρυτίδα σε βάθος. Αυτός ο ορός περιέχει Pro-Xylane που ενισχύει τις ίνες που υποστηρίζουν την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα δείχνει ανανεωμένη. Ο ορός μεταμορφώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει ομοιόμορφη όψη.

 

  1. Η καινοτομική του σύνθεση με Line Polish Complex, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Tannin Tree, βοηθά στην ενδυνάμωση του φυσικού πλέγματος υποστήριξης του δέρματος, για να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και να εξαλείψει αποτελεσματικά την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, χαρίζοντας ένα γεμάτο και σφριγηλό δέρμα.

You may also like