Το skincare με προϊόντα από άνθρακα δεν είναι απλά… μία τάση

Εάν σας αρέσει να ακολουθείτε όλες τις τελευταίες τάσεις του skincare, πιθανότατα έχετε ακούσει για τα σαπούνια καθαρισμού από άνθρακα, ή τουλάχιστον εκείνα που το περιέχουν σαν συστατικό στη σύνθεσή τους. Είναι πιθανό να έχετε διφορούμενες συζητήσεις σχετικά με την επίδραση που έχει στο δέρμα μας και το κατά πόσον είναι ευεργετικό ή όχι.

Η πιο προφανής διαφορά μεταξύ του καθαρού σαπουνιού και του σαπουνιού με άνθρακα είναι καταρχάς η εμφάνιση. Το σαπούνι του άνθρακα σχηματίζεται με ενεργό άνθρακα, πράγμα που σημαίνει ότι η ράβδος θα είναι σκούρα ή μαύρη. Μια άλλη βασική διαφορά, είναι πως σύμφωνα με έρευνες, ο ενεργός άνθρακας έχει την ικανότητα να προσελκύει ρύπους, λιπαρότητα και λοιπές ακαθαρσίες, που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος, μιας και έχει ιδιαίτερα απορροφητικές ιδιότητες. Κάτι που τον κάνει εξαιρετικά δημοφιλή στα λιπαρά δέρματα. Εάν θέλετε να ενσωματώσετε ένα τέτοιο σαπούνι στο καθημερινό σας skincare routine, είναι απλό. Τα περισσότερα μπορούν να βρεθούν σε κάποιο τοπικό φαρμακείο και μάλιστα σε πολύ λογικές τιμές. Όσο για το πώς να το χρησιμοποιήσετε, δεν διαφέρει σε κάτι από τις παραδοσιακές μπάρες σαπουνιού. Κάντε ελαφρύ μασάζ με το σαπούνι πάνω σε νωπή επιδερμίδα μέχρι να αφρίσει και ξεπλύνετε.

  1. Μία μοναδική πούδρα καθαρισμού που ενεργοποιείται με το νερό και μεταμορφώνεται σε απαλό αφρό που καθαρίζει σε βάθος, αποτοξινώνει την επιδερμίδα, καταπολεμά τη θαμπή όψη και αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα καθαρή. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους από περιβαλλοντικούς ρύπους και τοξίνες, με μία συγκεντρωτική δόση από Bamboo Charcoal. Κατάλληλο για κανονικές/μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Να μην χρησιμοποιείται σε ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

  1. Αυτή η μάσκα διπλής δράσης καθαρίζει σε βάθος και απολεπίζει την επιδερμίδα προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Ο φυσικός ξυλάνθρακας μπαμπού και η λευκή άργιλος απομακρύνουν τη σκόνη και τους ρύπους. Οι μικροκόκκοι από φυσικό διοξείδιο του πυριτίου λειαίνουν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας. Πώς χρησιμοποιείται; Απλώστε ένα στρώμα μετρίου πάχους σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε το προϊόν να στεγνώσει για 5 λεπτά. Βρέξτε τα χέρια σας και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλτε με νερό.
  1. Το Black Soap, είναι ένα σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο με άνθρακα, παρασκευάζεται από μια βάση καθαρισμού εξαιρετικά ήπιας φυτικής προέλευσης εμπλουτισμένη με πέρλες και άνθρακα, ο οποίος είναι γνωστός για τις καθαριστικές και μαλακτικές του ιδιότητες, για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

  1. Χρησιμοποιήστε το σαπούνι για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σας, με καλύτερα αποτελέσματα. Η δράση του ενεργού άνθρακα και του κολλαγόνου βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και βρομιά. Καθαρίζει τους πόρους του προσώπου και ενυδατώνει το δέρμα ώστε να δείχνετε νεότερη και ομορφότερη. Το σαπούνι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το υπόλοιπο σώμα.

You may also like