Βρήκαμε τα πιο τέλεια αντηλιακά για τα μαλλιά…

Το καλοκαίρι είναι εδώ και επιτάσσει τις επισκέψεις στη παραλία. Τα μαλλιά βρίσκονται εκτεθειμένα στον ήλιο, το αλάτι και τα συνεχή λουσίματα. Όσο και αν ανυπομονούμε για τον μήνα των διακοπών, το δέρμα μας, περνάει δύσκολα σε αυτό το διάστημα. Εμείς πάλι, ελπίζοντας πως η σημασία της αντηλιακής προστασίας των μαλλιών, είναι τουλάχιστον γνωστή αλλά όχι απαραίτητα και επαρκώς διαδεδομένη, εντοπίσαμε τα πιο cool προϊόντα που σίγουρα θα σας αλλάξουν γνώμη και θα τα προσθέσετε στο φετινό νεσεσέρ της παραλίας. Γιατί τα αντηλιακά μαλλιών είναι must.

1. Το Phytoplage Voile, χαρίζει μια αόρατη προστασία των μαλλιών από τον ήλιο και σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο κατά της αφυδάτωσης των μαλλιών. Με φίλτρο UV, το Voile Protecteur είναι μία πραγματική ασπίδα προστασίας για τα μαλλιά σας, από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Ψεκάζετε τακτικά, για να διατηρήσετε την λάμψη της τρίχας, χωρίς να φοβάστε ότι θα τα βαραίνετε ή θα τα λαδώσετε.

2. Ο Korres μας φέρνει ένα αντηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Το κόκκινο σταφύλι και ο Ηλίανθος προστατεύουν αποτελεσματικά από την φωτο-οξείδωση, ενώ η αλόη, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από τη τρίχα, βοηθώντας την προβιταμίνη Β5 να εισχωρήσει στο βάθος της, για ενυδάτωση και θρέψη που διαρκεί.

3. Επόμενος σταθμός, Bumble & Bumble. Ένα προϊόν που το εφαρμόζουμε στη παραλία, το εφαρμόζουμε και πριν την πρέσα ισιώματος. Ένα πραγματικά θαυματουργό σπρέι που μεταμορφώνει την τρίχα για μαλλιά με υπέροχη απαλότητα. Στην καρδιά της σειράς Hairdresser’s Invisible Oil βρίσκονται οι μαγικές ιδιότητες 6 σούπερ απαλών ελαίων: καρύδας, argan, macadamia, αμυγδάλου, σπόρων κάρδαμου και κουκουτσιών σταφυλιών. Εμπλουτισμένο με τις υπερδυνάμεις αυτών των 6 ελαίων, η βάση προστασίας από τη θερμότητα κατά των ακτινών UV Hairdresser’s Invisible Oil προσφέρει τα 6 οφέλη στα μαλλιά: απαλότητα, λεία και μεταξένια όψη, έλεγχο του φριζαρίσματος, ξεμπέρδεμα και προστασία από το σπάσιμο. Η σύνθεσή της, που έχει σχεδιαστεί για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, δίνει λάμψη, διευκολύνει το χτένισμα και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τις ακτίνες UV.

4. Δύο σταγόνες αρκούν για όμορφα, λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά, που δεν μπερδεύονται, δεν βαραίνουν και δεν κολλάνε; Απόλυτα. Η Lancaster φέρνει το Sun Multi Repairing Oil Serum, το οποίο προστατεύει τη τρίχα από τις βλαβερές ακτινοβολίες ενώ ταυτόχρονα την τρέφει σε βάθος. Χρησιμοποιείστε το σε βρεγμένα ή σε στεγνά μαλλιά, ακόμα και μετά το λούσιμο ή μετά το πιστολάκι. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδιαίτερα για τα ξηρά και τα σγουρά μαλλιά. Εμάς μας ακούγεται, τέλειος σύμμαχος για το καλοκαίρι.

5. Last but not least έχουμε να προσθέσουμε το Carroten Hair Spray που είναι κατασκευασμένο ειδικά για τον ελληνικό ήλιο και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειαζόμαστε για την προστασία των μαλλιών μας. Στην παραλία ή αμέσως μετά το λούσιμο το βάζουμε ψεκάζουμε τα μαλλιά μας και τα νιώθουμε μαλακά και όμορφα.

You may also like