Βρήκαμε τα πιο hot Κι εύκολα μακιγιάζ του καλοκαιριού

Το μακιγιάζ για εμένα είναι ο δικός μου τρόπος έκφρασης και αποσυμφόρησης. Με χαλαρώνει και μου δίνει κουράγιο. Και κάπως έτσι, φτάνω στο σημείο, που όποτε βλέπω μια καινούργια τάση που μου αρέσει, ξετρελαίνομαι, παθιάζομαι και θέλω να την δοκιμάσω αμέσως.

Το φετινό καλοκαίρι προστάζει χρώμα…φυσικά. Αλλά με έναν άλλο τρόπο. Διαφορετικό. Μετατρέποντας το cat eye σε ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο. Γιατί θα το ξαναπούμε. Το μακιγιάζ είναι ένα απέραντο παιχνίδι με τα χρώματα. Μην φοβάστε. Μην δειλιάζετε. Παίξτε και πειραματιστείτε. Και κάπως έτσι, θα βρείτε σίγουρα το επόμενο αγαπημένο σας για φέτος.

Σχέδια, γραμμές και χρώματα. Έντονα, διακρικτικά, παχιά, λεπτά, με μολύβι, με eyeliner, όλα αξίζουν μια ευκαιρία. Δοκιμάστε τα. Και στη τελική, τι κακό μπορεί να συμβεί; Ακόμα και αν όλα πάνε στραβά, εμείς θα πάντα θα έχουμε το ντεμακιγιάζ.

  1. Η διπλή γραμμή του eyeliner χαρίζει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά απαιτεί πολλή υπομονή και εξαιρετικά σταθερό χέρι. Αλλά με λίγη εξάσκηση δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
  1. Προσωπικό αγαπημένο μου είναι, η κάτω γραμμή του smoky. Στην ουσία, μιλάμε για μισό smoky. Αφενός τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, μιας και όσο πιο μουτζουρωμένο τόσο καλύτερο και αφετέρου τολμήστε έντονα πράσινα, μπλε και φούξια χρώματα για ένα funky αποτέλεσμα. Εφαρμόστε το μολύβι στην κάτω γραμμή των βλεφάρων και με ένα λεπτό και μυτερό πινέλο όπως το 219 της MAC μουτζουρώστε το κινήσεις δεξιά-αριστερά.
  1. Πανεύκολο…και με τη βούλα. Το dot look μετά το μανικιούρ, έρχεται και στο μακιγιάζ. Προσθέστε όσες τελείες θέλετε κατά μήκος του κάτω βλεφάρου. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας, και προσθέστε λίγη λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού. Ταράαααν!!!
  1. Ε ναι. Less is always more. Και ένα κατά τ’άλλα βαρετό μακιγιάζ, μπορεί να μετατραπεί στο απόλυτο statement, με αυτόν τον εύκολο τρόπο. Περάστε μια γραμμή έντονου χρώματος στην κόγχη του ματιού, ακολουθώντας την φυσική καμπυλότητα. Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο eyeliner και όχι μολύβι, γιατί διαφορετικά, μπορεί να μουτζουρωθεί πολύ εύκολα, στο συγκεκριμένο σημείο.

5.Όσο για το απόλυτο εργαλείο για να πετύχετε όλα αυτά τα looks, δεν είναι άλλο από το Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner της Urban Decay. Και εκτός του ότι είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, δηλαδή ξυράφι όσον αφορά την ευκολία του να το εφαρμόσουμε, έρχεται σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις, και εμείς προσπαθούμε να περιορίσουμε τις αγορές μας.

You may also like