Παγκόσμια διάκριση για το Kenshō Fine Dining Restaurant

Το εστιατόριο Kenshō Fine Dining του Kensho Boutique Hotel & Suites διακρίθηκε με το παγκόσμιο βραβείο «Best Food Styling/Presentation» στα World Luxury Restaurant Awards!

Όταν η τέλεια γεύση συνοδεύεται από την πιο ευφάνταστη  παρουσίαση, η ανάδειξη σε Global Winner in the Best Food Styling /Presentation Category of the World Luxury Restaurant Awards, είναι  το απόλυτο επιστέγασμα για τις  γευστικές, γαστριμαργικές  στιγμές που δημιουργεί στο Kenshò Fine Dining Restaurant,  ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης με την υποστήριξη του pasty σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου.

Όσοι το έχουν ζήσει, ξέρουν , όσοι θα το γνωρίσουν θα μαγευτούν καθώς τα πιάτα του Kenshò Fine Dining Restaurant, είναι αληθινά έργα Τέχνης. Προσεγμένα στη λεπτομέρεια, μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής , που στον “καμβά” τους έχουν υψηλής ποιότητας  παραδοσιακά ελληνικά υλικά  που δίνουν μοναδικά αρώματα, δύναμη στη γεύση και απόλαυση στον ουρανίσκο που “χτυπά” ταυτόχρονα στην καρδιά και στο μυαλό.

Το Kenshò Fine Dining Restaurant, βρίσκεται δίπλα στο bar και στην πισίνα του Sunset Lounge του boutique ξενοδοχείου KENSHO με ιδιαίτερο roof-garden, που κοσμείται από ελαιόδεντρα και έχει φυσικό φόντο τον κόλπο του Ορνού.

You may also like