Βρήκαμε το item που φοράνε όλα τα στιλάτα κορίτσια στο σπίτι τους

Τώρα που είμαστε σπίτι και έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο, δίνουμε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες και ασχολούμαστε αρκετά με τον εαυτό μας. Το ίδιο κάνουν και όλα τα στιλάτα κορίτσια που ‘’μένουν’’ σπίτι και καθημερινά μας εμπνέουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ένα item που προτιμούν καθημερινά γιατί είναι άνετο, απαραίτητο και συνδυάζεται με όλα τα ρούχα, είναι οι κάλτσες. Άλλοτε minimal, άλλοτε αρκετά ιδιαίτερες, ήδη εμείς σκεφτόμαστε τι κάλτσες θα φορέσουμε αύριο.

  1. Η Leandra Cohen, βρίσκεται όλη μέρα στο σπίτι της παρέα με τον άντρα και τα δίδυμα κοριτσάκια της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να βγάλει μια γρήγορη selfie στο μπάνιο της. Εμείς φυσικά σταθήκαμε στις χαριτωμένες και χρωματιστές κάλτσες.
@leandramcohen

  • Η πάντα κομψή Alexa Chung,συνδυάζει το άνετο φόρεμα – πιτζάμα με ένα ζευγάρι fluffy κάλτσες.
@alexachungstagram

  • Η Chiara Ferragni αγκαλιά με το  γιό της στο καναπέ, δεν θα μπορούσε να μη φοράει κάλτσες με γραφικά πάνω.
@chiaraferragni

  • H αγαπημένη Giovanna Engelbert, κάνει για άλλη μια φορά τη διαφορά με τις statement κάλτσες που φοράει στο σπίτι. Παντού φωτιά!
@bat_gio

  • Η Lindsey Holland, με total λευκό σύνολο για μέσα στο σπίτι και με ασορτί κάλτσες. Θηλυκή και κομψή!
@ropesofholland

  • Φορώντας ένα γκρι φούτερ, καρό κοντό σορτς και γκρι κάλτσες, η Lizzy Hadfield, διαβάζει ήρεμα το αγαπημένο της βιβλίο.
@shotfromthestreet

Οι δικές μας αγαπημένες κάλτσες από την Calzedonia: Προτιμάμε ψηλές ή κοντές κάλτσες, με ιδιαίτερα διακοσμητικά, διαφορετικές υφές και έντονα χρώματα, που μας φτιάχνουν την διάθεση

ΚΕΝΤΡΙΚΗΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTAGRAM @modamour

You may also like