Βραβεία “Women in Film 2014” : Ένας σούπερ γυναικείος θεσμός

Laura Dern, Cate BlanchettΠριν λίγες μέρες, οι γυναίκες είχαν την πρωτοκαθεδρία στο Los Angeles, μια που διοργανώθηκαν εκεί τα βραβεία Women in Film Awards 2014. Οι μεγάλες νικήτριες της βραδιάς δεν ήταν άλλες από την Cate Blanchett και την Kerry Washington. Η εξαιρετική ερμηνεία της στην ταινία «Blue Jasmine» έφερε στην Blanchett το βραβείο «Crystal Award for Excellence in Film», το οποίο της παρουσίασε η συνάδελφός της, ηθοποιός Laura Dern.
Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένες τις fashionistas μας, να προσθέσουμε ότι η 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε λαμπερή στο Ηyatt Regency Century Plaza φορώντας μια σιφόν τουαλέτα του οίκου Chloé με πολλές εντυπωσιακές στρώσεις υφάσματος και την συνδύασε με flat σανδάλια Jimmy Choo σε χρυσό μεταλλικό χρώμα.

 

450462702_article_gallery_portraitΗ Kerry Washington από την άλλη, η οποία παίζει από το 2012 τον βασικό γυναικείο ρόλο της πολιτικής συμβούλου Olivia Pope στην τηλεοπτική σειρά «Scandal», ήταν η επόμενη σταρ των Women in Film Awards 2014.

H Νεοϋορκέζα ηθοποιός κέρδισε το βραβείο «Lucy Award for Excellence in Television», την αντίστοιχη μεγαλύτερη βράβευση για τον τομέα της τηλεόρασης. Το βραβείο της παρέδωσε η Shonda Rhimes, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς. Όσο για το styling που επέλεξε; Η ηθοποιός που φέτος τον Απρίλιο έφερε στον κόσμο την κόρη της Isabelle Amarachi ψήφισε Sportmax, και συγκεκριμένα ένα μαύρο top με βαθύ ντεκολτέ, φούστα με εντυπωσιακά Prints και λαμπερές πορτοκαλί γόβες.

 

Eva Longoria, Lake Bell,. Maggie GyllenhaalΤα βραβεία όμως δεν τιμούν μόνο τις υποκριτικές επιδόσεις των γυναικών στον κινηματογράφο, αλλά και τις γυναίκες ηθοποιούς που αναπτύσσουν παράλληλα με την δουλειά τους σημαντική φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Εκτός λοιπόν από την Cate Blanchett και την Kerry Washington βραβείο κέρδισε και η Eva Longoria. Περισσότερο γνωστή από τον παλαιότερο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Desperate Housewives», η Longoria βραβεύτηκε τώρα για το ξεχωριστό φιλανθρωπικό της έργο με το ειδικό βραβείο ανθρωπισμού «Humanitarian Award».

Τα βραβεία Women in Film αποτελούν μια διοργάνωση που πραγματοποιείται από το 1977 από τον ομώνυμο οργανισμό Women In Film για να τιμήσουν γυναίκες που προσφέρουν σημαντικό έργο στον τομέα της επικοινωνίας, της τέχνης και των media και ανάμεσα στις βραβευμένες περιλαμβάνονται διάσημα ονόματα όπως η Maya Angelou, η σκηνοθέτης Nora Ephron, η Sofia Copolla, η Catherine Deneuve και πολλές άλλες ακόμη επιφανείς καλλιτέχνιδες.

You may also like