Γιατί να ερωτευτείτε ένα καλό/κακό αγόρι, από τον Stanley King

Couple Kissing in AlleyΈνα καλό αγόρι θα είναι πάντα συνεπής στα ραντεβού του. Δεν θα σε στήνει και θα πηγαίνει πάντα μισή ώρα νωρίτερα απ το ραντεβού που έχετε δώσει να σε περιμένει ακόμα και αν ξέρει ότι σχεδόν πάντα αργείτε τουλάχιστον 20 λεπτά. Το καλό αγόρι θα σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και θα σου στέλνει μηνύματα όλη την ώρα για να λέτε πράγματα που για την ώρα σου φαίνονται χαριτωμένα.
Ένα καλό αγόρι θα θυμάται πάντα το πότε τα φτιάξατε. Θα σε γεμίζει με δώρα για να σε κάνει χαρούμενη. Με ένα καλό αγόρι δίπλα σου θα ζήσεις μια ήρεμη ζωή. Δεν θα έχεις πολλά βάσανα ούτε καν την έγνοια ότι ίσως μπορει να σε απατήσει. Όχι…ποτέ… Ένα καλό αγόρι έχει μάτια μόνο για σένα.

Οι γονείς σου πάντα θα βλέπουν με καλό μάτι ένα καλό αγόρι. Ιδιαίτερα ο πατέρας σου. Ωστόσο η μάνα σου ίσως έχει κάποιες μικρές αμφιβολίες. Το καλό αγόρι θα συμπαθήσει απευθείας τους γονείς σου. Θα υπάρχει αμοιβαία έλξη.
Η σκέψη του καλού αγοριού βασίζεται κυρίως στην λογική. Δεν συνηθίζει να κάνει ακραία πράγματα γιατί δεν είναι του στυλ του. Ένα καλό αγόρι θα σε πάει διακοπές στα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Θα περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές. Θα συναντήσετε σίγουρα και άλλα ζευγάρια και θα κάνετε πολύ καλή παρέα.

Με το καλο αγόρι ίσως παντρευτείς… Ίσως γεμίσεις το σπίτι τα κουτσούβελα του… Ίσως είσαι ευτυχισμένη;

0cc771ab4c620c1a6da49ebd7153b351Γιατί να μην ερωτευτείτε ένα κακό αγόρι
Ένα κακό αγόρι κουβαλάει άλυτα ψυχολογικά προβλήματα και κάνει καραμπαμ από μακριά. Δεν θες να ερωτευτείς ένα κακό αγόρι γιατί θα σου κάνει τη ζωή σκέτη κόλαση…το παράδοξο είναι ότι θα σ αρέσει…
Το κακό αγόρι δεν θα σου στέλνει μηνύματα συνέχεια ούτε θα σε παίρνει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο. Θα το κάνει όταν όντως έχει να σου πει κάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα κακό αγόρι σχεδόν πάντα θα σε στήνει προφασιζόμενος διάφορες φτηνές δικαιολογίες όπως ότι εν έτει 2014 το θερμοσίφωνο θέλει 4 ώρες και 38 λεπτά για να ζεστάνει το νερό. Την μια φορά που θα έρθει καρφί στην ώρα του θα είναι επειδή ήταν κάπου αλλού και είναι άπλυτος. Ένα κακό αγόρι θα σε εκπλήσσει συνεχώς με το πόσο άστατη ήταν η ερωτική του ζωή στο παρελθόν. Θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς εντελώς μέσα στην άγνοια για το αν είναι πιστός ή όχι.
Είναι ο εφιάλτης των γονιών σου ειδικά του πατέρα σου. Η μητέρα σου ίσως τρέφει κάποια συμπάθεια απέναντί του όμως σε καμία περίπτωση δεν θα την εκδηλώσει. Το κακό αγόρι δεν συμπαθεί τους γονείς σου γιατί τους βαριέται. Μπορεί να τρέφει κι εκείνος μια αμυδρά συμπάθεια στη μητέρα σου…επίσης όμως δεν θα την εκδηλώσει…τουλάχιστον όχι σύντομα…

Η σκέψη του κακού αγοριού δεν βασίζεται στη λογική αλλά κυρίως στο συναίσθημά του. Κάνει ότι του αρέσει, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ένα κακό αγόρι δεν θα σε πάει διακοπές στα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Δεν θα σε πάει καν μέσα στην χώρα. Επειδή έχει τάσεις φυγής θα σε πάει στο εξωτερικό. Ίσως στην Φλωρεντία της Ιταλίας…Εκεί ίσως αρχίσει να σε βλέπει με άλλο μάτι….πιο σοβαρά… Στα σοκάκια της Φλωρεντίας θα ζήσεις ίσως τον πιο παθιασμένο σου έρωτα. Και ξέρεις κάτι; Απ τη στιγμή που θα του “πειράξεις” τον εγκέφαλο δεν θα είσαι πλέον στην άγνοια που είπαμε προηγουμένως.

Με το κακό αγόρι θα κάνεις πράγματα που ίσως δεν έχεις ξανακάνει. Θα περάσεις μια απίθανη-περιπετειώδη περίοδο με το κακό αγόρι σε σημείο να θέλεις να κλεφτείς μαζί του στην γη της Παταγονίας. Θα καίγεσαι σε κάθε του φιλί γιατί θα ξέρεις ότι είναι 100% αληθινό…

Και τώρα βαράει το ξυπνητήρι… στρίβεις το κεφάλι σου και δίπλα σου κοιμάται το καλό αγόρι…

Η επιλογή είναι δική σου…

Stanley King

You may also like