Γιατί οι “boring” μπλούζες μεταμορφώνουν απόλυτα το winter look;

Είναι και κάποια ρούχα, κάποια items στη χειμωνιάτικη ντουλάπα που με μια κίνηση μεταμορφώνουν κάθε look. Για παράδειγμα οι “boring” μπλούζες που ενώ ακολουθούν πιο basic και minimal δρόμους, είναι ικανές να δώσουν κάτι ξεχωριστό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επενδύστε σε fluffy, ζεστές υφές και φυσικά σε λευκές και πιο κρεμ αποχρώσεις!

Επίλεξε ένα πλεκτό σε λευκό χρώμα και συνδύασε το με ένα παρόμοιο παντελόνι. Τα co-ord σύνολα είναι τεράστια τάση, η οποία δίνει cozy και winter vibes.

@_jessicaskye

Τοcroppedπουλόβερκαι ειδικότερα εκείνο που ξεχωρίζει για τον oversized λαιμό είναι το απόλυτο must-have του χειμώνα. Όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του, συνδυάστε το με ένα mom jean ή ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι.

@greceghanem

Διάλεξε μια “όχι τόσο βαρετή” μπλούζα και μεταμόρφωσε κάθε εμφάνιση σου. Ένα cut-out στον ώμο ή στην πλάτη το κάνουν αυτόματα ενδιαφέρον και σέξι.

@lenafarl

Η cozy αισθητική και το άνετο –  σχεδόν “πιτζάμα” look –προτιμάται αρκετά από όλες τις γυναίκες. Κάνε focus στις κομψές υφές και δημιούργησε τα πιο perfect match σύνολα!

@jeanettemadsen

Ποιος είπε ότι το “boring” δεν μπορεί να είναι έξτρα; Επένδυσε σε ένα ανοιχτόχρωμο πουλόβερ με oversized μανίκια και φόρεσε το από το πρωί στη δουλειά μέχρι στην απογευματινή βόλτα ή το ΣΚ στο βουνό.

@monikh

Photo credits: @greceghanem / instagram

You may also like