Προεμμηνόπαυση και εμμηνόπαυση: Οι σύμμαχοι μας στην ομορφιά

  Εσείς ποια προϊόντα χρησιμοποιείται κατά την περίοδο αυτή; Είναι μία από τις συχνές ερωτήσεις που ακούτε όταν διανύετε την ώρα αυτού του κύκλου της ζωής σας. Παρόλο αυτά υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να φθάσουμε μέχρι εκεί. Πως μπορούμε να ενισχυθούμε ώστε να έχουμε λιγότερες απώλειες; Και παράλληλα να νιώθουμε υγιής και λαμπερές τόσο στην επιδερμίδα μας όσο και την ψυχική μας υγεία; Η προ εμμηνόπαυση είναι η περίοδος, η οποία μας βοηθάει να οχυρωθούμε και να προετοιμάσουμε στο πως χρειάζεται να βοηθάμε καθημερινά το εαυτό μας για να ισορροπήσει σε αυτή την καινούργια μετάβαση.

Κολλαγόνο και ελαστίνη

Η επιδερμίδα έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο αυτή την περίοδο.Υπάρχειμείωση της ελαστικότητας και εμφανίζονται ρυτίδες που ενοχλούν. Η ανεπαρκής παραγωγή κολλαγόνου κάνει το δέρμα ανίσχυρο με αποτέλεσμα να χαλαρώνει και οι βαθιές ρυτίδες να ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο. Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών Eye Frezyderm Anti-Wrinkle Effect Eye Cream θα ενισχύσει την έλλειψη λιπιδίων και θα ενεργοποιήσει την παραγωγή κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Collagen Hyaluronic Acid Complex της Solgar θα κάνουν boost express!

Σύμμαχος στην ομορφιά

Η αντιγηραντική κρέμα Nuxuriance Ultra Fluid με σαφράν και βουκαμβίλια βοηθά στην αναπλήρωση του φραγμού υγρασίας του δέρματος, στην αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και στην ομαλοποίηση των ρυτίδων. Το νεότεροδέρμααντανακλά λείο και πυκνό, φαινομενικά ανανεωμένο. Η φυσική του λάμψη ενισχύεται. Οι πόροι φαίνονται σφιγμένοι..

Έντονη ξηρότητα

Σημάδια τα οποία βλέπουμε στην επιδερμίδα, καθώς η μείωση των οιστρογόνων επηρεάζει τη ροή του δέρματος και η έλλειψη οξυγόνου κάνει την επιδερμίδα πιο λεπτή. Έχουμε την αίσθηση «τραβήγματος» και τραχιά υφή. Συχνά εμφανίζονται ερεθισμοί λόγω αυτής της συνθήκης. Ο Dermagor Skin Plast Sérum Fermeté είναι ένας αντιγηραντικός ορός που θα σας χαρίσει άμεσο και διαρκές lifting στο πρόσωπο. Οι βιταμίνες Α (ρετινόλη) και Ε δρουν κατά της πρόωρης φωτογήρανσης, βελτιώνουν την κυτταρική ανανέωση και προφυλάσσουν από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

 Η βελτίωση της επιδερμίδα σας θα είναι αισθητή σε συνδυασμό με την σωστή περιποίηση.

Featured image: unsplash.com/@everythingcaptured

You may also like