Μετά την εξαφάνισή τους, από το internet, οι Radiohead επέστρεψαν!

radioheadΜια κενή σελίδα θα βρίσκατε σε περίπτωση που θελήσετε να μπείτε στο site του διάσημου συγκροτήματος Radiohead. Άδειος ήταν και ο λογαριασμός τους στο twitter που μετρά 6 χρόνια ιστορίας, ενώ στο facebook, περίπου 12 εκατομμύρια χρήστες φαινόταν πώς είχαν κάνει like σε μια κενή σελίδα…

Ο Μπράιαν Μέσατζ, εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης του συγκροτήματος έχει δηλώσει πως το νέο άλμπουμ, συνέχεια του «King of Limbs» του 2011, θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούνιο. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσω κάποιας πολύ ασυνήθιστης μεθόδου. Ορισμένοι θαυμαστές μάλιστα πρόσφατα έλαβαν κάρτες στο ταχυδρομείο τους με το λογότυπο του συγκροτήματος και τις λέξεις: “Τραγουδήστε το τραγούδι των έξι πενών με τίτλο«Burn the Witch»”.

Το νέο τους κομμάτι λέγεται “Κάψτε τη μάγισσα” και το βίντεο είναι σκηνοθετημένο από τον συνεργάτη τους, Κρις Χόπγουελ. Πηγή έμπνευσης είναι τo cult φιλμ «Wickerman», της δεκαετίας του ’70, με πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Λι και είναι γυρισμένο με την τεχνική του stop-motion.

You may also like