Για λάμψη…πριν τις γιορτές, από τη Χριστίνα Τάκη

e892d7a90b0b827d22b8dc140ebf35cbΑπό τη Χριστίνα Τάκη, Πλαστικός Χειρουργός και συνεργάτης του doctoranytime.gr

Η επαναφορά της λάμψης στο πρόσωπο  μπορεί να είναι μια διαδικασία πιο απλή απ’ ότι φαντάζεστε.

Το χημικό πίλινγκ, η μεσοθεραπεία με πολυβιταμίνες και η βαθιά ενυδάτωση με υαλουρονικό σε όλο το πρόσωπο είναι οι τρεις  θεραπείες για άμεσα, ορατά και ταυτόχρονα φυσικά αποτελέσματα για ένα λαμπερό πρόσωπο.
Το πρόσωπο αποκτά  ομοιομορφία  στο χρώμα, η ελαστικότητά του βελτιώνεται και γίνεται πιο ελκυστικό σε ελάχιστο χρόνο.Οι θεραπείες αυτές είναι ανώδυνες και δεν απαιτούν αποχή από την εργασία.Το κόστος  κυμαίνεται από 80 έως 250 ευρώ.

Ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε ανάμεσα στις παρακάτω θεραπείες.

Πιο συγκεκριμένα:

I.          Το πίλινγκ προσώπου, λαιμού και  ντεκολτέ  ανανεώνει την επιδερμίδα εξαφανίζοντας τις δυσχρωμίες και τις πολύ λεπτές ρυτίδες ενώ προάγει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από  4-5  ημέρες. Το δέρμα αναγεννάται, οι δυσχρωμίες και οι πολύ λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται. Ταυτόχρονα, ο μηχανισμός της χημικής απολέπισης του δέρματος προάγει την επούλωση και  δημιουργεί νέο κολλαγόνο. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό , ομοιόμορφο στο χρώμα και λαμπερό.

Το χημικό πίλινγκ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και η τιμή του κυμαίνεται από 80-100 ευρώ.

II.          Η μεσοθεραπεία mesoglow με  :

  • βιταμίνη C, απαραίτητη για την παραγωγή νέου κολλαγόνου,
  • παράγοντες για την αναγέννηση των κυττάρων,
  • αντιοξειδωτικά,
  • υαλουρονικό,

ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας παρέχοντας  βιταμίνες τοπικά ώστε τα κύτταρα να λειτουργούν καλύτερα.

Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται με την τεχνική nappage (απειροελάχιστος, μη ορατός μικροτραυματισμός του δέρματος ) που προάγει την νεοκολλαγογένεση.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την 3η ημέρα με λάμψη, και έπειτα βελτίωση της ελαστικότητας. Η mesoglow  είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Η τιμή της κυμαίνεται από 100 έως 120 ευρώ.

Close-up female face with a big wrinkles on her forehead - isolated on whiteIII.          Η βαθιά ενυδάτωση με υαλουρονικό είναι η θεραπεία που απευθύνεται σε όσες έχουν ανάγκη κυρίως ενυδάτωση στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Εφαρμόζεται στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, στις παρειές, στο περίγραμμα , στα χείλη, στον λαιμό και στο ντεκολτέ.

Το υαλουρονικό είναι φυσικός πολυσακχαρίτης του δέρματος που λατρεύει το νερό και  είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία των κυττάρων.

Οι ρυτίδες που οφείλονται στην έλλειψη νερού , εξαφανίζονται ήδη από το τέλος της εφαρμογής. Επιπλέον η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια  ενισχύεται, γίνεται πιο ανθεκτική και οι μαύροι κύκλοι εξαφανίζονται ή βελτιώνονται. Τα χείλη ενυδατώνονται και η γύρω περιοχή γίνεται πιο σφριγηλή. Το πρόσωπο αποκτά λάμψη, ενυδάτωση και ελαστικότητα. Τα  αποτελέσματα είναι ορατά στις 3-4 ημέρες. Το κόστος της συνεδρίας ξεκινά από 180 ευρώ και μπορεί να φθάσει τα 250 ευρώ.

 

Η Χριστίνα Τάκη, είναι Πλαστικός Χειρουργός και συνεργάζεται με το το  doctoranytime.gr , που σας εξασφαλίζει μια πιο εύκολη καθημερινότητα για τη φροντίδα της υγείας σας, καθώς:
– Βρίσκετε τον κατάλληλο γιατρό αξιολογώντας πληροφορίες όπως βιογραφικό, εμπειρία, εξειδίκευση, κόστος επίσκεψης, αξιολόγηση άλλων ασθενών κ.α.
– Κλείνετε το ραντεβού σας δωρεάν & online οποιαδήποτε στιγμή και σε λιγότερο από 1΄
– Έχετε τον πλήρη έλεγχο της παρακολούθησης της υγείας σας, διατηρώντας το ιατρικό ιστορικό σας στην προσωπική σας σελίδα!

You may also like