Γιορτινή ατμόσφαιρα με πολλή λάμψη στο Online Bazaar Selections Christmas 2020

Επιλεγμένοι δημιουργοί παρουσιάζουν μοναδικές προτάσεις διακόσμησης, πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες, κοσμήματα με έμπνευση και φαντασία…Και το Make Α Wish Ελλάδος θα μας ενημερώσει για το αξιόλογο έργο του και όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ενισχύσουν τους σκοπούς του.

Χριστουγεννιάτικο mood, λάμψη και δημιουργική διάθεση στο μοναδικό διαδικτυακό “Online Bazaar Selections Christmas 2020. Ένα φιλανθρωπικό bazzar που θα διαρκέσει από Δευτέρα 16 έως Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής από την Αθηνά Αρώνη.

Ένας νέος, ξεκούραστος και διασκεδαστικός τρόπος shopping. Και πρωτότυπος… Καθώς επιλεγμένοι δημιουργοί παρουσιάζουν μοναδικές προτάσεις διακόσμησης, πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες, κοσμήματα με έμπνευση και φαντασία, ιδιαίτερα γυναικεία αξεσουάρ και μοναδικά δώρα!

Θα υπάρχει καθημερινή, συνεχής ενημέρωση με διαφορετικές προτάσεις από τον κάθε συμμετέχοντα και δυνατότητα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομα βίντεο με χρήσιμες συμβουλές για την τέχνη του τραπεζιού, το λεγόμενο art de la table!

Αυτό που βρίσκουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι και το Make Α Wish – Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος θα είναι στο επίκεντρο. Εκπροσωποί του θα μας ενημερώσουν για το αξιόλογο έργο του και όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ενισχύσουν τους σκοπούς του. Αυτό κι αν αξίζει τον κόπο να κάνουμε μία διαδικτυακή βόλτα στο Online Bazaar Selections Christmas 2020”!

You may also like