Μένουμε και πάλι σπίτι… ας ντυθούμε άνετα!

Μετά τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, ακολούθησε (δυστυχώς) κι η υπόλοιπη Ελλάδα. Και το δεύτερο εθνικό lock down διανύει ήδη την πρώτη του εβδομάδα. Αντιλαμβανόμαστε πως επανερχόμαστε και πάλι σε μία αν μη τι άλλο απαιτητική περίοδο με τις αγωνίες που αυτή συνεπάγεται. Γι’ αυτό και θέλουμε να δώσουμε μία cozy νότα σε όσους καλούνται να μείνουν σπίτι με προτάσεις ιδανικές για το σπίτι!

               Το να μείνουμε με τις πυτζάμες όλη μέρα είναι σαφώς η εύκολη λύση. Όμως το να ντυθούμε έστω και με ένα πρακτικό σετ θα μας κινητοποιήσει ώστε να περάσουμε το χρόνο μας στο σπίτι κάπως πιο εποικοδομητικά. Από τη νέα συλλογή των Intimissimi επιλέγουμε ένα crop παντελόνι με τσέπες, μία μακρυμάνικη μπλούζα με λεπτή πλέξη και γιακά “χαμόγελο” καθώς και μία ζακέτα για επιπλέον ζεστασιά. Ένα set ιδανικό ακόμη και για έναν σύντομο περίπατο ώστε να μη μένουμε συνεχώς κλεισμένοι μέσα.

               Μπορεί το αγαπημένο μας spa να μη μπορεί να μας δεχθεί προς ώρας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αμελούμε την περιποίησή μας. Τα καταστήματα Sephora είναι έτοιμα να στηρίξουν τις ανάγκες της επιδερμίδας μας … Εσείς ποιά θα προτιμήσετε; Την Golden Mask Skin Perfect or για άμεση θρέψη χάρη στο μέλι που περιέχει; Ή τις μάσκες ματιών θα δώσουν μια κατά πολύ πιο ξεκούραστη όψη στο βλέμμα μας; Trust me, το άγχος φαίνεται στα μάτια!

        

               Το απόγευμα που θα έχουμε τελειώσει τις περισσότερες δουλειές μας, αλλά ακόμη κι αν έχουμε επιστρέψει από τη δουλειά, απολαμβάνουμε τη συνεργασία της Disney με την Tezenis. Και τι μπορεί να δημιουργεί μία πιο χουχουλιάρικη διάθεση από το σετ πυτζάμας με μία κουταβόφατσα από την αγαπημένη ταινία “Τα 101 Σκυλιά Της Δαλματίας”; Και φυσικά το συνδυάζουμε με τις ασορτί αντιολισθητικές κάλτσες!

              

              Maybe something more romantic?

Ενώ αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ρομαντική ατμόσφαιρα, μία εμφάνιση που αποτελείται από ένα sexy slip dress και μία ρόμπα από τα Intimissimi, κάλτσες που διεγείρουν τη φαντασία από τα Calzedonia και μία δόση αθωότητας σε σκονισμένο ροζ από την Tezenis σίγουρα θα κάνουν τη βραδιά πιο “θερμή”…!

             

               Μην ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και να μη χάνετε την αισιοδοξία σας – θα το περάσουμε κι αυτό!

Photo credits: @brucemars (unsplash)

You may also like