Γυμναστείτε χωρίς χρήματα, από τη Μαρία Παπουτσάκη

Αναβάλλετε συνεχώς την άσκηση επειδή δεν σας περισσεύουν χρήματα για τη συνδρομή στο γυμναστήριο; Σας έχω τη λύση. Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία. Ξεκινήστε από… τώρα!

10656437_854495514563222_99594359_nΤρέξιμο:
Ξέρετε ότι υπάρχουν εφαρμογές, οι οποίες σας λένε πόσες θερμίδες θα κάψετε, πως θα αποκτήσετε σφιχτό σώμα και πως θα ανακουφιστείτε από το στρες με το τρέξιμο;

*Nike + running:
Υπολογίζει δείκτες όπως απόσταση, χρόνος, ταχύτητα, θερμίδες και σας δείχνει τη διαδρομή με GPS. Διατίθεται δωρεάν για Android και iPhone.

*Runkeeper:
Η διαφορά της από της άλλες εφαρμογές είναι ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σε πολλά άλλα αθλήματα, όπως σκι και κολύμπι. Διατίθεται δωρεάν για Android και iPhone.

*Zombies, run:
Αν σας λείπει ένα ισχυρό κίνητρο, αυτή είναι η εφαρμογή σας! Μπορείς να φανταστείτε έναν καλύτερο λόγο για να το βάλετε στα πόδια από το να σας κυνηγά μια ολόκληρη στρατιά ζόμπι; Διατίθεται με 3,59 ευρώ για Android και iPhone.

cyclingΠοδήλατο:
Βόλτα σε δύο τροχούς παρέα με τέσσερις ποδηλατικές ομάδες; Πολύ μου αρέσει!
* Φίλοι του ποδηλάτου: Θα τους γνωρίσετε στις συναντήσεις τους κάθε Τρίτη βράδυ στο Θησείο. Είναι μία από τις παλαιότερες και πιο δραστήριες ομάδες. (filoi-podilatou.gr)
* Freeday ποδηλάτες: Δίνουν ραντεβού κάθε Παρασκευή βράδυ στο Θησείο και αλωνίζουν την Αθήνα. Σίγουρα τους έχετε δει να περνούν από μπροστά σας ενώ πίνετε το ποτό σας. (www.facebook.com/freedayride)
* Ποδηλάτες No Name: Αν μένετε στα νότια προάστια της Αθήνας, σαςβολεύει το ραντεβού τους στην Μαρίνα Φλοίσβου, με διαφορετικό προορισμό κάθε φορά. (podilates-noname.gr)
* Combo ride: Κάνουν εκδρομές που συνδυάζουν το ποδήλατο με πεζοπορία, σκι, ορειβασία κ.λπ. (comboride.com)

Πηγή: περιοδικό Glitter

Περισσότερα για τη Μαρία Παπουτσάκη, διαβάστε εδώ

You may also like