Γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα

monika bellucciΤη συζήτηση αυτή είχα προημερών με τον σύντροφό μου… είμαι σέξυ, ερωτική με τα παραπάνω κιλά μου; Δεν θα σας αποκαλύψω τι μου απάντησε, αλλά αυτό που διαβάζω σε κάθε μα κάθε άρθρο γραμμένο από άνδρες (όπως και το παρακάτω, γι αυτό είναι γραμμένο και με διαφορετικό στυλ) οι άνδρες θέλουν τις γυναίκες με πιασίματα! Δεν είναι τυχαίου που οι Γάλλοι (ναι, είναι ερωτικός λαός) τα πιασίματα στη μέση μιας γυναίκας τα αποκαλούν “poignets d’ amour” (μτφ.: “λαβές/πιασίματα της αγάπης).

Το συγκεκριμένο άρθρο το ανέβασε η Αμαλία Κυπαρρίση και κάτι μου έκανε… ναι, είναι από αυτά που θέλεις να τα μοιραστείς με τους άλλους (άνδρες και γυναίκες, μπας και ξεστραβωθούμε λίγο….) και να αισθανθούμε καλά… γιατί προφανώς κι άλλες έχουν τα ίδια άγχη, κι άλλοι άνδρες αναγνωρίζουμε το “μεγαλείο” της γυναικείας ομορφιάς! Της αυθεντικής….

“Το κείμενο που ακολουθεί έχει μια βαρύτητα… ο λόγος προφανής! Το έχει γράψει ένας άντρας σε μια προσπάθεια να μας “ανοίξει τα μάτια”… Το σώμα μας πρέπει να το αγαπάμε γιατί είναι το σπίτι μας, τουλάχιστον για αυτήν εδώ τη ζωή! Και για φαντάσου να είσαι “τσακωμένος” με το σπίτι σου; Δεν είναι και πολύ ωραία η συμβίωση… Ας μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας… και ένας άντρας από το pillowfights.gr μας δείχνει το δρόμο…

Προσωπικά αυτό που μίλησε στην καρδιά μου πάντως ήταν αυτό το… “Άσε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να τρώμε βρώμικο μετά τις ποτάρες μας μαζί”….

«Ολάνθιστος γκρεμός της γυναικός το σώμα» έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης κι έρχομαι να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του, αγαπητή μου φίλη.

Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για το πώς βλέπουμε οι άντρες και πώς αξιολογούμε το γυναικείο σώμα, αλλά και το πώς μας φαίνεται κάθε φορά που ακούμε από εσένα το «από Δευτέρα δίαιτα».

Σε μια επιστημονική έρευνα του πανεπιστημίου του Τέξας, κλήθηκαν εκατό άνδρες για να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα διάφορων γυναικών, και παρατήρησαν πως ξεκάθαρα προτιμούσαν γυναίκες με καμπύλες. Συγκεκριμένα τα ιδιαίτερα τονισμένα οπίσθια καμπυλότητας 45,5 μοιρών. Να την ακούτε την επιστήμη.

Αντιλαμβάνεσαι πλέον, γιατί γυναίκες όπως η Kate Upton, η Jennifer Lopez, η Scarlett Johansson και πολλές ακόμη, κάνουν τους άντρες να ανατριχιάζουν παγκοσμίως. Στο άκουσμα, δε, μιας νέας φωτογράφισης πέφτουν σε παραλήρημα και καταρρέουν ιστοσελίδες σωρηδόν.

Επομένως, γιατί κάνεις αυτές τις εξαντλητικές δίαιτες, ρε πουλάκι μου;

Τώρα εδώ θα μου πεις: «Μας δουλεύεις ρε φίλε; Αφού αν γίνουμε υπέρδιπλες θα μας χωρίσετε με τη μία» ή «δε θα μας πλησιάζει κανείς».

Έχω 3 ερωτήσεις πάνω σε αυτό:

1. Δηλαδή, τη δίαιτα –αντί να τη κάνεις για να αρέσεις σε εσένα και στον εαυτό σου, μα πολύ περισσότερο για το καλό της υγείας σου– την κάνεις για κάποιον γκόμενο;

2. Το ότι είσαι σε κανονικά κιλά, ή έχεις 5-6 παραπανίσια, σε κάνει παχύσαρκη; Και τέλος,

3. Ποιος σου είπε ή πού διάβασες πως ο άντρας δε γουστάρει την κοπέλα του ή τη σύζυγο του με καμπύλες;

marlyn monroeΕιλικρινά, η φράση «από αύριο δίαιτα» είναι τρομερά εκνευριστική. Όχι τόσο γιατί το λες, αλλά γιατί αφενός σπάνια το κάνεις πράξη και αφετέρου, κάθε φορά που το λες, μας βάζεις στο τριπάκι να σκεφτόμαστε ότι κόβουμε πίτσες, πιτόγυρα και κοψίδια.

Γιατί είναι κανόνας ότι θα πρέπει να σε στηρίξουμε σε αυτό το μαρτύριο που υποβάλλεις τον εαυτό σου. Άσε που επειδή συνήθως γίνεται και με λάθος τρόπο, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σε λίγο καιρό που θα κουραστείς (θα κουραστώ και εγώ αλλά δε σε αφορά και πολύ, επειδή πιστεύεις πως το κάνεις και για εμένα), θα σταματήσεις απότομα αυτό το έκτρωμα που κάνεις στο σώμα σου, θα τα βάλεις πάλι τα κιλά και ίσως να τα βάλεις και διπλά!

Άρα φτάνουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Καθισμένος στο καναπέ μου ένα βράδυ θα ακούσω να μου λες: «Μωρό μου, από βδομάδα αρχίζουμε δίαιτα». Και μετά ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, σε εμβρυϊκή στάση, θα δακρύζω για τα πιτόγυρα που θα χάσω.

Όμως υπάρχουν κι οι περιπτώσεις που ο σύντροφος είναι αυτός που προσβάλλει και εξαναγκάζει σε τέτοιες δίαιτες μια γυναίκα.

Συγγνώμη, φίλτατη. Αλλά αν είσαι με τέτοιο σύντροφο, τότε κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας.
Δε μπορείς να προσβάλεις τη σύντροφό σου. Αν τη νοιάζεσαι πραγματικά, δεν της λες να χάσει κιλά για να μπορεί να χωρέσει σε εκείνο το εξώπλατο λευκό φόρεμα που τη δείχνει τόσο σέξι, αλλά για την υγεία της και μόνο.

Τα 5-6 κιλά παραπάνω δεν προκαλουν πρόβλημα υγείας. Τα πολλά παραπάνω είναι που πειράζουν. Άρα αν έχεις έναν σύντροφο που σου λέει επιτακτικά να χάσεις κιλά και μάλιστα με προσβλητικό τρόπο, πες του να κοιταχτεί στο καθρέφτη και σήκω φύγε.

Να ‘σαι σίγουρη πως παραδίπλα θα βρεθεί κάποιος που γουστάρει γυναίκα με πιασίματα και καμπύλες. Κι όχι ένας, αλλά πολλοί.

Γιατί, ναι: «γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα»

Αν μου ζητούσαν να βάλω ένα ποσοστό στους άντρες που τους αρέσουν οι γυναίκες που είναι υπερβολικά αδύνατες θα έδινα ένα γενναίο 10%.

lopez jenniferΟι άντρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σ’ αυτούς που επιλέγουν στήθος και σ’ αυτούς που επιλέγουν κώλο. Από ‘κει και έπειτα, τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Αν έχεις υπέροχο στήθος, καλοσχηματισμένους γλουτούς, ή αν είσαι η τυχερή που έχει και τα δύο, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Πόσο μάλλον αν έχεις τον σύντροφο που περιέγραψα πριν. Αλήθεια, αναρωτήσου για μια στιγμή γιατί πιστεύεις πως σε επέλεξε ανάμεσα σε τόσες άλλες γυναίκες;
Η προσωπικότητα σου δεν αρκούσε. Σίγουρα μέτρησε και κάτι πέρα από όλα αυτά.
Μεταξύ μας είμαστε.

Δεν υπάρχει αρσενικό που να μη λατρεύει τις καμπύλες στο γυναικείο σώμα.

Ναι υπάρχουμε και εμείς που θα πούμε «έχει τέλειο χαμόγελο» ή «έχει υπέροχο βλέμμα»
Αλλά θα καταλήξουμε στη συνέχεια να λέμε «τι κωλάρα έχει όμως, ρε φίλε».
Ο φίλος μας ξέρει τι εννοούμε, σε έχει περάσει ήδη ακτινογραφία.

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, βλέπω πως έχετε μπει σε διαιτητικό παροξυσμό.
Ακούω από λαχταριστές γυναίκες γύρω μου «άρχισα δίαιτα»,  «κάνω εκείνη τη δίαιτα», «μίλησα με μια φίλη και θα μου δώσει τη δίαιτα που κάνει η Μαίρη».
Σοβαρέψου.

Αν θες να κάνεις κάτι για το σώμα σου, φάε απ’ όλα, αλλά μη τρως αηδίες. Πήγαινε ένα γυμναστήριο. Ένα περπάτημα με τον φίλο ή το σκύλο σου (ή και τους δύο) αρκεί.
Αν, δε, ζεις στη πανέμορφη Θεσσαλονίκη, ένα ποδήλατο και μια γύρα στη παραλία είναι ότι πρέπει.
Δε χρειάζεσαι την ακραία και εξαντλητική δίαιτα.

Ακούγεται ρηχό, αλλά έτσι είμαστε τα αρσενικά. Οπτικοί τύποι. Όταν θα σε βλέπω στο σπίτι, να κάθεσαι δίπλα μου με ένα κολάν κιι ένα μπλουζάκι, αρκετά στενά ώστε διαγράφονται οι καμπύλες σου, τότε θα αντιληφθείς από το βλέμμα μου πόσο αδιαφορώ για το αν θα ξεκινήσεις δίαιτα αύριο.

Αγάπησε τις καμπύλες και τις ατέλειες σου. Εγώ σε ερωτεύομαι καθημερινά για αυτές.
Άσε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να τρώμε βρώμικο μετά τις ποτάρες μας μαζί.”

 Πηγή: pillowfights.gr, 4.moms.gr

You may also like