Διπλοσάγονο και χαλάρωση στον λαιμό; Πώς να τα ξεφορτωθείτε!από την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

διπλοσαγονο

 

Ποιός δεν επιθυμεί ένα καλοσχηματισμένο σαγόνι και ένα νεανικό, σφριγηλό λαιμό; Η εμφάνιση του διπλοσάγονου μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή μας.

Όπως μας αναφέρει η Δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα «Το διπλοσάγονο οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη υπερβολική συσσώρευση λίπους κάτω από το πηγούνι. Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε το διπλοσάγονο με την αύξηση του σωματικού βάρους και καθώς αυτό εν μέρει είναι αλήθεια, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο στον σχηματισμό του.»

Περισσότερο από το πόσο μπορεί να επηρεάσει το βάρος μας, η εμφάνιση του διπλοσάγονου είναι κυρίως κληρονομική. Αυτό σημαίνει ότι αν οι γονείς μας έχουν διπλοσάγονο, είναι πολύ πιθανό ότι θα εμφανιστεί και σε εμάς με την πάροδο του χρόνου. Επίσης,κάποιος με κοντό λαιμό ή ένα αδύναμο πηγούνι είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανίσει διπλοσάγονο. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγούμε από αυτό!

HUltrasound-RFTherapyείναι η νέα επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδος με την οποία επιτυγχάνουμε την σύσφιξη προσώπου και λαιμού, με την δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων. Με την μέθοδο αυτή, η σύσφιξη και η αναζωογόνηση του προσώπου γίνεται με εστιασμένους υπέρηχους, δηλαδή με την εφαρμογή ηχητικών κυμάτων σε συνδυασμό με ραδιοκύματα RF στην επιδερμίδα, επικεντρώνοντας τη δράση τους στις βαθύτερες στιβάδες του ιστού. Όπως αναφέρει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, «Οι υπέρηχοι δρουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ξυπνούν τους ινοβλάστες, διεγείρουν τηνπαραγωγή νέου κολλαγόνου και οδηγούν στην σύσφιξη των ιστών της επιδερμίδας. Εφαρμόζονται στο πρόσωπογια σύσφιξη του δέρματος, που θα τραβήξει και το διπλοσάγονο και τοπικά στην περιοχή του διπλοσάγονου για καύση του επιπλέον λίπους.»

διπλοσαγονο2Με την  Ultrasound –RFTherapy παρατηρείται βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου κατά 40% – 70%, ενώ απαιτούνται περίπου έξι εφαρμογές για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 λεπτά, προτείνεται να εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένο γιατρό ή σε εξειδικευμένη κλινική ενώ μετά την θεραπεία μπορεί να επιστρέψει κανείς άμεσα στις δραστηριότητές του.

 

 Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, είναι Δερματολόγος – Aφροδισιολόγος, Επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου δερματικών νόσων «Ανδρέας Συγγρός», μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Δερματολογία και στα Laser στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με το  doctoranytime.gr , που σας εξασφαλίζει μια πιο εύκολη καθημερινότητα για τη φροντίδα της υγείας σας, καθώς:
– Βρίσκετε τον κατάλληλο γιατρό αξιολογώντας πληροφορίες όπως βιογραφικό, εμπειρία, εξειδίκευση, κόστος επίσκεψης, αξιολόγηση άλλων ασθενών κ.α.
– Κλείνετε το ραντεβού σας δωρεάν & online οποιαδήποτε στιγμή και σε λιγότερο από 1΄
– Έχετε τον πλήρη έλεγχο της παρακολούθησης της υγείας σας, διατηρώντας το ιατρικό ιστορικό σας στην προσωπική σας σελίδα!

You may also like