Δοκιμάσαμε το Popeys’ Power, από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ

…και μας άρεσε πολύ όχι γιατί νιώσαμε σαν τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων, αλλά γιατί ήταν ένας απολαυστικά δροσιστικός χυμός που μας έδωσε ενέργεια.

Είναι δύο παιδικές φίλες, η Μαριαντίνα και η Σταυρούλα που αγαπούν την καλή ζωή, δηλαδή αγαπούν τη ζωή που είναι γεμάτη δράση, ενέργεια, κίνηση, προσφορά, χαρά, δημιουργία.  Τον Δεκέμβριο του 2013 άρχισαν να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν τί επίδραση έχει κάθε τροφή στο σώμα και στο πνεύμα μας… ένα μήνα μετά τρέφονταν με χυμούς κατά 80%, σαλάτες και ξηρούς καρπούς.

Συνέχισαν να διαβάζουν, να πειραματίζονται, να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους και να ανταλλάσσουν απόψεις. Ώσπου το Φλεβάρη 2014 κατέληξαν ότι αυτό πρέπει να το επικοινωνήσουν σε όλους και να κάνουν το χυμό προσιτό και μέρος της καθημερινότητάς μας!

Κι έτσι ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ έγινε πραγματικότητα το Μάιο του 2014! Από τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι που αγαπούν την ζωή, επισκέπτονται το κατάστημά τους στο Χαλάνδρι ή παραγγέλνουν τους χυμούς, τα burgers, τα healthy snacks, τα smoothies και τόσα άλλα νόστιμα πιάτα που μπορείτε να βρείτε στον κατάλογό τους.

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου (ελεύθερα λακτόζης, χαμηλό σε λιπαρά) τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία (καύσιμα) που χρειάζεταιτο σώμα για να λειτουργεί. Όπως σας έγραψα στην εισαγωγή, εγώ δοκίμασα τον χυμό που λέγεται “Με τη δύναμη του Ποπάυ” (Popeys’ Power), το οποίο περιείχε: Σπανάκι, ανανά, μήλο και λεμόνι, ο οποίος ήταν γευστικότατος και με κράτησε αρκετή ώρα χωρίς να πεινάσω και μου έδωσε αρκετή ενέργεια καθώς τον ήπια μετά το γυμναστήριο.

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε;

Stay Juicy and follow @tobazakijuicebar

You may also like