Δροσερό καλοκαίρι με τη νέα συλλογή της GAP

Είναι κάποια brand που απο τη στιγμή που θα αποκτήσεις ένα κομμάτο τους, μετά “εθίζεσαι” και θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες αφίξεις. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη Gap, που ειδικά για φέτος το καλοκαίρι μας έχει ετοιμάσει ιδιαίτερες εκπλήξεις με στυλάτα ρούχα για όλες τις ώρες.

Στυλιστικές επιλογές για όλη την οικογένεια

Η GAP μας ενθαρρύνει αυτό το καλοκαίρι μέσα από τη νέα της συλλογή, να αναδείξουμε το στυλ μας και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, μέσα από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Αεράτα υφάσματα, φανταχτερά χρώματα και απαλές υφές πρωταγωνιστούν στη συλλογή, αποπνέοντας αισιοδοξία και ζωντάνια.

Τα γυναικεία κομμάτια μάς μεταφέρουν σε μέρη με εξωτική αύρα και vintage διάθεση, μέσα από θερμές αποχρώσεις, άνετα υφάσματα και τις -all time classic- denim εμφανίσεις. Επιλέξτε από την καλοκαιρινή παλέτα neon χρωμάτων, 100% βαμβακερά μπλουζάκια,ριγέ και χρωματιστάκαι συνδυάστε τα με κοντά σορτσάκια που θα βρείτε σε denim αλλά και υφασμάτινες υφές. Τα μονόχρωμα αμάνικα μπλουζάκια είναι must για ένα απόλυτα καλοκαιρινό look, αφού μπορούν να φορεθούν εύκολα είτε μόνα τους, είτε χρησιμοποιώντας τεχνική layering, κάτω από ένα ανοιχτό πουκάμισο. Για ένα smart casual look, επιλέξτε ένα από τα πολλά φορέματα της συλλογής που θα σας χαρίσει άνεση και ευελιξία και αναδείξτε τη θηλυκή σας πλευρά!

Η vintage διάθεση δεν λείπει φυσικά από τις επιλογές για τον άνδρα. Βερμούδες σε ίσια γραμμή, με μεγάλη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα, για να είστε άνετοι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, επιλέξτε την διαχρονική khakis βερμούδα ή το παντελόνι που σας ταιριάζει, τα οποία θα βρείτε σε μία πληθώρα χρωμάτων και συνδυάστε τα με άνετες βαμβακερές μπλούζες με τσέπη, οι οποίες κυριαρχούνσε αυτή τη κολεξιόν. Αναβαθμίστε το look σας με ένα εντυπωσιακό layering, φορώντας ένα κοντομάνικο καρό πουκάμισο πάνω από το μονόχρωμο T-shirt σας.

Για τα παιδάκια σας, στην καλοκαιρινή συλλογή Gap Kids μπορείτε να επιλέξτε ρουχαλάκια από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων η οποία θα τα γεμίσει με παιχνιδιάρικη διάθεση και summer vibes. Κοντομάνικα μπλουζάκια με παγέτες διπλής όψης, αμανάνικα βαμβακερά tops, girly φορέματα, υφασμάτινες βερμούδες και πολύχρωμα μπλουζάκια, είναι μερικά μόνο από τα σχέδια της συλλογής. Η σειρά Super denim εξακολουθεί να κυριαρχεί και αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας την ευελιξία που χρειάζονται τα παιδιά, για ημέρες γεμάτες παιχνίδι και ξεγνοιασιά.

Οι απαλές υφές στα μωρουδιακά φορμάκια και φορεματάκια της baby Gap συλλογής, θα κρατήσουν τα μωράκια σας ανάλαφρα και χαμογελαστά. Στα καταστήματα της GAP μπορείτε ακόμα να βρείτε μοδάτα μαγιό και τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία!

Ακόμα να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για παραμυθένιες διακοπές;

You may also like