Τα 3 χρώματα του Yves Saint-Laurent

… ανάλογα τον τύπο σας!

Πόσες φορές έχετε πάει στην δουλειά σας και ενώ είσαστε όλο κέφι οι συνεργάτες σας να σας λένε ότι φαίνεστε κάπως θλιμμένες; Μου έχει συμβεί κάποιες φορές όταν έχω ξεχάσει να φορέσω την mascara μου ή έχω κάνει κάποια θεραπεία προσώπου και έχω αποφασίσει πως θα εμφανιστώ χωρίς  ίχνος μακιγιάζ. Ακόμη και αν έχω βάλει make-up ή κάποιο κραγιόν το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο αν δεν προσθέσεις λίγη mascara. Φυσικά εν όψει καλοκαιριού το μακιγιάζ μερικές φορές μας φαίνεται κουραστικό, ειδικά όταν η θερμοκρασία είναι στο κόκκινο. Και για αυτό τον λόγο ψάχνουμε ανάλαφρες λύσεις για να διατηρούμε την λάμψη μας χωρίς μεγάλο κόπο.

   Τι κάνουμε όταν θέλουμε ένα fresh make-upτο πρωί για να φύγουμε γρήγορα για την δουλειά; Η mascara είναι η καλύτερη λύση.

Σίγουρα έχετε ακούσει συμβουλές για όγκο και επιμήκυνση των βλεφαρίδων αναλόγως τις ανάγκες μας αλλά ελάτε να ανακαλύψουμε τι ωραία εφέ δημιουργούν οι χρωματιστές mascara όπως τα χρώματα του Yves SaintLaurent.

Δεν χρειάζεται να είναι μόνο μαύρο ή ακόμη και καφέ ..Τρία tips για κάθε τύπο γυναίκας ..

  1. Αν είστε ξανθιά και θέλετε ένα ήσυχο αποτέλεσμα τότε η πλούσια καφέ YSL Vinil couture #4 θα σας τονώσει χωρίς υπερβολή και δεν θα είναι τόσο έντονη όσο θα την θέλατε για μια βραδινή έξοδο. Αν ένα πρωί θελήσετε κάτι πιο δημιουργικό τότε η χρυσή Vinyl Couture gold top 8 θα δημιουργήσει πιο ισχυρό βλέμμα αναδεικνύοντας πιο πυκνές και λαμπερές τις βλεφαρίδες σας δίνοντας ένα touch παραπάνω χωρίς να έχετε επενδύσει πολύ από τον χρόνο σας.
  2. Ο καστανές μπορούν να δοκιμάσουν την απαλήYSL VOLUME Effect purple 4 που δίνει μυστήριο στο βλέμμα χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονο για πρωί ενώ αν προσθέσουν λίγη σκιά σε γήινες αποχρώσεις θα δώσει δύναμη και αποφασιστικότητα αν θελήσουμε να εντυπωσιάσουμε περισσότερο. Αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις τότε η YSL Vinyl pink 06 θα δώσει την απόλυτη τρέλα στο βλέμμα σας σε συνδυασμό μια μπεζ σκιά για απαλή φυσικότητα.
  3. Οι μελαχρινές συνήθως δεν χρειάζεται να δώσουν τόσο ένταση όσο χρώμα για να ομορφαίνει και να «ανοίγει» το βλέμμα. Η μπλε σκιά του YSL Vinyl 5 δίνει το total look για να μαγνητίζει το βλέμμα χωρίς να κουράζει και να δίνει την αίσθηση της ζωντάνιας. Είναι βέβαιο πως αν θέλετε να προσθέσετε μαγεία στο βλέμμα σας λίγη glitter mascara ως  top coat είναι ο τέλειος συνδυασμός. Εσείς αποφασίζετε για αυτό…

Ας προσθέσουμε λίγο glam στη ζωή μας αφού όλες λατρεύουμε την μάσκαρα περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν και μας βοηθά στο να κάνει τόσο εκφραστικό το βλέμμα μας κάθε στιγμή της ημέρας η της νύχτας.

You may also like