Είδαμε με τον Παύλο τα Minions, παρέα με τον Chester…

Φίλη των κινουμένων σχεδίων, δεν με λες…. Υπάρχουν όμως κάποιες εξαιρέσεις, όπως τα minions!

pavlos minions

Όταν ανακοίνωσα στον Παύλο ότι θα πάμε στην πρεμιέρα των Minions-2015 στο Odeon Starcity αισθάνθηκα -με την αντίδρασή του- ότι του έκανα το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου. Φυσικά και είχε δει το Trailer Της ταινίας και την περίμενε πως και πως…

cheester

Φυσικά δεν του είχα αποκαλύψει ότι θα ήταν ήταν εκεί και ο αγαπημένος μου Chester κι έκανε σαν τρελός όταν τον είδε να μπαίνει στην αίθουσα πριν την έναρξη της ταινίας και να μοιράζει σνανκς για μικρούς και μεγάλους! Για να είμαι ειλικρινής, λόγω νεαρής ηλικίας, ο Παύλος “δικαιούται” να φάει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και νομίζω ότι άξιζε με το παραπάνω να τα απολαύσει μαζί με την ταινία!
cheetos minions

Με τα 3D γυαλιά μας παρακολουθήσαμε μία από τις χαρούμενες κι ευχάριστες παιδικές ταινίες!
minions 3d pavlos

Λίγα λόγια για την ταινία….
Οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ είναι τα τρία minions που φεύγουν από την παγωμένη σπηλιά όπου έχει καταφύγει η «φυλή» τους, αναζητώντας τον απόλυτο κακό, για να τον υπηρετήσουν τυφλά. Καταλήγουν στο Λονδίνο της δεκαετίας τους 60s προκειμένου να βοηθήσουν την “σατανική” Σκάρλετ, η οποία θέλει δια καώς να κλέψει το στέμμα της Βασίλισσας και να της πάρει τη θέση….
Καταλαβαίνετε τι γίνεται στη ταινία… με τους απολαυστικούς μικροσκοπικούς κίτρινους πρωταγωνιστές, με αστείες στιγμές (ναι ναι…ο κύριος που καθόταν δίπλα μου ήταν πιο θορυβώδης από τα minions, καθώς είχε “πεθάνει” από τα γέλια!)

#cheetosselfie μπορεί να μην βγάλαμε,-καθώς ο Παύλος έχει ένα θέμα με τα φώτα της δημοσιότητας -αλλά η φίλη μου η Μυρτώ Κάζη (από το απόλυτο “γαμήλιο” site Yes-I-do.gr) του έδωσε και κατάλαβε, όπως και όλοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Cheetos!
IMG_1154

You may also like