Είσαι όμορφη με την πολυτελή περιποίηση της ΝUXE και μετά τα 40!

Πιστή στη φιλοσοφία της από την ίδρυσή της, η NUXE δεν έxει πάψει ποτέ να αναπτύσσει ποιοτικά προϊόντα περιποίησης. Βασισμένη στους 5 πυλώνες της φαρμακευτικής προσέγγισης, όπως αυτή προσαρμόζεται στη Bιομηxανία της ομορφιάς.

 Merveillance® Expert – Για τις ορατές ρυτίδες και τη χαλάρωση

Nuxuriance® Ultra – Για τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του οβάλ, την απώλεια πυκνότητας και λάμψης

Nuxuriance® Gold – Η εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης

Merveillance® expert  40+: Για τις ορατές ρυτίδες και τη χαλάρωση

Στην καρδιά μίας πρόσφατης ανακάλυψης, του λουλουδιού Daylily, τα εργαστήρια της NUXE βρήκαν μόρια που είναι ικανά να δράσουν σε μία πρωτεΐνη που παίζει βασικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης, και που δεν είχε εξερευνηθεί έως τώρα στα καλλυντικά: την ΒΙΜΕΝΤΙΝΗ.

Η σειρά Merveillance Expert είναι το όπλο σας ενάντια στη μείωση των ρυτίδων και την καταπολέμηση της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Για πρώτη φορά, μια διπλή δράση ΑΝΤΙ-γλυκοζηλίωσης και ΑΠΟ-γλυκοζηλίωσης με το λουλούδι Daylily.

Μελετώντας την αντιγηραντική δράση αυτών των μορίων στο δέρμα, τα εργαστήρια της NUXE κατέθεσαν 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας:

  1. Για την ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας μέσω της από-γλυκίωσης της Βιμεντίνης και της ινιδίνης, μιας πρωτεΐνης που συμμετέχει στη σύνθεση των ελαστικών ινών.
  2. Για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  3. Για την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας μειώνοντας την λιποφουσκίνη, μία καφέ χρωστική ουσία που βρίσκεται στα κύτταρα και αποτελείται από μοριακά θραύσματα.

Η σειρά περιλαμβάνει:

-Merveillance® Expert Cream: ΚΡΕΜΑ LIFTING KAI ΣΥΣΦΙΞΗΣ. Aπόλυτη ενυδάτωση και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Iδανική για κανονικές επιδερμίδες.

-Merveillance® Expert Rich Cream: ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΕΜΑ LIFTING KAI ΣΥΣΦΙΞΗΣ. Δράση θρέψης και προστασίας, ιδανική για ξηρές επιδερμίδες. 84% των γυναικών αισθάνονται το δέρμα τους να συσφίγγει.

-Merveillance® Expert Night Cream: ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ LIFTING ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ. Mια απαλή υφή που τονώνει το δέρμα το επόμενο πρωί.

-Merveillance® Εxpert Serum: OΡΟΣ LIFTING KAI ΣΥΣΦΙΞΗΣ. Aμεσο αποτέλεσμα lifting που διαρκεί για 8 ώρες.

-Merveillance® Expert Eye Contour: ΚΡΕΜΑ LIFTING KAI ΣΥΣΦΙΞΗΣ. Oρατή αποτελεσματικότητα κατά του οιδήματος και των μαύρων κύκλων μετά από ένα μήνα.

Nuxuriance® Ultra 50+: Για τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του οβάλ, την απώλεια πυκνότητας και λάμψης

Aντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης.

– Βαθιές ρυτίδες

– Χαλάρωση οβάλ

– Απώλεια πυκνότητας

– Απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου

Η NUXE, πρωτοπόρος στην αντιγήρανση, αποκαλύπτει μια ακόμα επανάσταση: τη Nuxuriance Ultra. Την πρώτη σειρά ολικής αντιγήρανσης, με εκατομμύρια νέας γενιάς φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων άνθους κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας.

Η σειρά περιλαμβάνει 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και μία μάσκα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

-Nuxuriance® Ultra Fluid Cream: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΑΣ. Κρέμα ελαφριάς υφής Κανονική/Μικτή επιδερμίδα.

-Nuxuriance® Ultra Rich Cream: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΑΣ. Κρέμα πλούσιας υφής για ξηρή και πολύ ξηρή επιδερμίδα.

-Nuxuriance® Ultra Night Cream: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΤΑΣ. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

-Nuxuriance® Ultra Serum: ADVANCED ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

-Nuxuriance® Ultra Eye Contour : ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Nuxuriance® Gold 50+: Η εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης 

Για πρώτη φορά η NUXE χάρη σε μια νευροεπιστημονική μελέτη, απέδειξε επιστημονικά τα οφέλη της νέας αντιγηραντικής σειράς στην αυτοαντίληψη και την αποδοχή με εκχύλισμα από Porcelain Rose.

Η Nuxuriance Gold συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης κάνοντας την εφικτή από αποτελεσματικά προϊόντα που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα 4 προϊόντα ομορφιάς περιέχουν πάνω από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με την ηλικία, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται, η παραγωγή λιπιδίων του δέρματος μειώνεται, η λειτουργία φραγμού του δέρματος διαταράσσεται και η μικροκυκλοφορία του δέρματος επιβραδύνεται. Πολλές γυναίκες παρατηρούν το δέρμα τους να αλλάζει: Γίνεται πιο ξηρό, πιο λεπτό, πιο εύθραυστο και η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της.

 Η σειρά περιλαμβάνει:

-Nuxuriance® Gold Serum: ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ. Serum απόλυτης αντιγήρανσης για ξηρή επιδερμίδα που έχει γίνει εύθραυστη με τη πάροδο του χρόνου.

-Nuxuriance® Gold Day Cream: ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ. Kρέμα ημέρας ελαίου για ξηρή επιδερμίδα που έχει γίνει εύθραυστη με τη πάροδο του χρόνου.

-Nuxuriance® Gold Night Balm: ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ. Balm νύχτας για ξηρή επιδερμίδα που έχει γίνει εύθραυστη με τη πάροδο του χρόνου.

-Nuxuriance® Gold Eye Balm: ΛΑΜΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ. Κρεμα ματιών για ξηρή επιδερμίδα που έχει γίνει εύθραυστη με τη πάροδο του χρόνου.

You may also like