Εγκαίνια του νέου εντυπωσιακού corner της La Prairie στο attica City Link

Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie εγκαινίασε τον Δεκέμβρη το νέο εντυπωσιακό corner του στο ισόγειο του attica στο City Link. Ο καινούργιος χώρος εξυπηρέτησης της La Prairie στο attica, εμπνευσμένος από το νέο design που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κατάστημα του οίκου στην Galleries Lafayette στο Παρίσι.

Από την κεντρική είσοδο του attica, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στη φιλοσοφία και την αρμονία της La Prairie, συναντώντας μία μπαλαρίνα βγαλμένη από το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Καρυοθραύστη, η οποία χόρευε κομψά στο blue carpet που οδηγούσε στον εντυπωσιακό νέο χώρο του ελβετικού οίκου. Εκεί, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Duo Violins μάγεψαν τους καλεσμένους, με την ξεχωριστή ερμηνεία τους μέσα από γνωστές διασκευές, ντύνοντας μουσικά την εκδήλωση, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατερίνα Γκουμοπούλου, Άλκηστη Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη, Χριστίνα Μπόμπα, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Ιωάννα Δάρα

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου εξυπηρέτησης της La Prairie, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το πολυκατάστημα attica φωτίστηκε εξωτερικά στα μπλε ώστε να παραπέμπει στο εικονικό χρώμα της La Prairie, αποτίοντας φόρο τιμής στον ελβετικό οίκο.

ΦΩΤΟ Kynthia Kindeli

Την εορταστική διάθεση των καλεσμένων ενίσχυσαν οι γεύσεις Υψηλής Γαστρονομίας που επιμελήθηκε ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης με έμπνευση από το χαβιάρι ενώ τις γλυκές δημιουργίες επιμελήθηκε ο Chef Patissier Στέλιος Παρλιάρος.

Μία πολυτελής λιμουζίνα με το λογότυπο της La Prairie περίμενε τους καλεσμένους έξω από την κεντρική είσοδο του attica, οι οποίοι φεύγοντας δέχθηκαν μοναδικά δώρα από την La Prairie, μαζί με μια συσκευασία βρώσιμου χαβιαριού που προσέφερε η εταιρεία Greek Luxury Products. 

You may also like