«Εμ, πραγματικά, αποσύρομαι φίλε” τάδε έφη Justin Bieber (+video)

justin bieber 2Αυτά τα Χριστούγεννα ενδέχεται να αποδειχθούν δύσκολα για τα εκατομμύρια των οπαδών του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος, λίγο ως πολύ, φαίνεται πως ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το χώρο της μουσικής μετά την «έξοδο» του νέου του άλμπουμ στις 23 Δεκεμβρίου.

«Εμ, πραγματικά, αποσύρομαι φίλε, αποσύρομαι», δήλωσε με σοβαρό ύφος (πίσω από ένα ζευγάρι κατάμαυρων γυαλιών ηλίου) ο 19χρονος τραγουδιστής, ο οποίος μετρά εκατομμύρια οπαδούς, αλλά και πολλούς επικριτές, ανά τον κόσμο μετά από μόλις πέντε περίπου χρόνια μουσικής καριέρας.

«Απλά θα ‘πάρω’ λίγο [ελεύθερο] χρόνο. Σκέπτομαι πως πιθανότατα θα εγκαταλείψω τη μουσική», προσέθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Power 106 στο Λος Άντζελες.

«Είμαι εδώ μονάχα για τους φαν και τη μουσική», συμπλήρωσε αινιγματικά λίγο αργότερα.

Άγνωστο βεβαίως παραμένει το εάν ο Μπίμπερ αστειεύεται ή σοβαρολογεί, καθότι δεν είναι πρώτη φορά που έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο να θέσει τέλος στην ενασχόλησή του με τη μουσική.

Έως τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο πρόσωπα από τον κύκλο του έχουν σπεύσει να διαψεύσουν το ενδεχόμενο «συνταξιοδότησης» για τον 19χρονο τραγουδιστή.


Πηγή: ΣΚΑΪ

You may also like